Kom naar ons miniseminar contractmanagement op 4 juni 2018 (gratis)!

Door Linda Tonkes

Contractmanagement staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Niet voor niets, want doordat organisaties steeds meer inkopen, wordt het aantal contracten wat organisaties afsluiten groter en groter. Het is dus zaak om grip te houden op al die contracten en zelf de regie te voeren. zodat de contractdoelstellingen ook daadwerkelijk bereikt kunnen worden. De methode CATS CM biedt hiervoor een eenduidige, gestructureerde aanpak. Inmiddels is de methode door zoveel organisaties omarmd, dat het de de facto standaard in Nederland genoemd kan worden. Kom daarom ook naar deze seminar contractmanagement.

Dit gratis miniseminar is voor geïnteresseerden die zich willen oriënteren op het vakgebied van contractmanagement en nog niet bekend zijn met de methode CATS CM voor contractmanagement en het gedachtegoed van CM Partners. Senior partner Gert-Jan Vlasveld zal een inspirerende presentatie geven over onze visie op contractmanagement, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Dus bent of kent u iemand die graag meer te weten komt over dé contractmanagement methode van Nederland, kom ook of vertel het door aan een collega of kennis!

Datum:    4 juni 2018
Tijdstip:  14:30 – 17:00 uur
Locatie:   NBC te Nieuwegein
Toegang: gratis

Meld je aan!

 

 

Bel mij terug