Contract tech: meer focus op contractprestaties in onzekere tijden

22 maart 2023 door Arjen van Berkum

Contracten zijn een bron van data, die organisaties kan helpen relaties en de gezamenlijke business performance te verbeteren. Van leveranciers, business partners, klanten tot werknemers, alle zaken rondom relaties worden vastgelegd in een contract. Daarmee zijn contracten de basis van alle handel en is die handel bij gebrek aan goed contractmanagement en inzicht (data) zeer […]

Lees deze blog

CATS CM®: van een landelijk begrip naar een wereldstandaard

12 oktober 2020 door Linda Tonkes

Een uitdagende reis die begon in Nederland onder de vleugels van Gert-Jan Vlasveld en wijlen Jan van Beckum, verandert na vijftien jaar de geografische koers: CATS CM® gaat de grens over. Met meer impact en meer contractmanagement wizards.

Lees deze blog

CM Partners sponsor van Nevi Contractmanagement Festival 2020

6 oktober 2020 door Linda Tonkes

Alleen met een sterke en vakvolwassen beroepsgroep zal het vakgebied contractmanagement verder kunnen ontwikkelen en groeien. Daarom is CM Partners uiteraard sponsor van het NEVI Contractmanagement Festival 2020. De bekendheid en benadering van dit vak moet nu eenmaal verder groeien om organisatiedoelstellingen te blijven realiseren in een wereld van steeds verdergaande specialisatie, ook bij een aanpalend vakgebied als inkoop.

Lees deze blog

Bel mij terug