CM Partners levert een volledig aanbod van diensten waarmee organisaties de inrichting, professionalisering en uitvoering van contractmanagement kunnen aanpakken. Een belangrijk uitgangspunt vormt daarbij de door CM Partners ontwikkelde methode voor contractmanagement: CATS CM®

CM Partners werd opgericht in 2005 door Gert-Jan Vlasveld en wijlen Jan van Beckum. Zij stonden in de jaren ‘90 aan de wieg van het vak van contractmanagement. Als pionier binnen het vakgebied is CM Partners uitgegroeid tot een vooraanstaand advies- , opleidings- en interimbureau.

Waarom

Organisaties doen al lang niet meer alles zelf, maar gaan steeds vaker structurele samenwerkingen aan. Wij geloven dat samenwerkingen altijd beter kunnen. Daarom bekommeren we ons om de manier waarop organisaties met contract- en leveranciersmanagement omgaan. Zo kunnen we ze helpen het maximale resultaat uit hun contracten te halen.

Hoe

Door onze kennis en inzichten rondom contractmanagement te delen, maken we organisaties en vakgenoten bewust van de mogelijkheden binnen het vakgebied, met de unieke aanpak van CATS CM®. Zo kunnen zij samenwerkingen met andere partijen doelmatiger, goedkoper en prettiger maken.

Wat

We ontwikkelen trainingen waarmee organisaties hun medewerkers kunnen opleiden tot vakkundige contractmanagers of bijscholen op specifieke kennis. Daarnaast adviseren we organisaties over de inrichting en implementatie van professioneel contractmanagement en ondersteunen we ze in de zoektocht naar interim contractmanagers.

Ons team

Gert-Jan Vlasveld

Gert-Jan Vlasveld

Senior partner and trainer

Gert-Jan is een echte ‘believer’ in contractmanagement. Hij is een van de oprichters van CM Partners en heeft contractmanagement vanaf 1995 als rode draad door zijn carrière lopen. Voor de oprichting van CM Partners in 2005 vervulde hij twintig jaar lang diverse functies in de IT en facility management. Gert-Jan is een ervaren trainer en adviseur, medeontwikkelaar van de methode CATS CM en coauteur van het boek ‘CATS CM Editie 2014’. Hij is bestuurslid van de NBCM.

Karin van Erven

Karin van Erven

Marketing & Sales Manager

Karin van Erven is sinds 2013 als Marketing & Sales Manager aan CM Partners verbonden. Zij heeft een ruime praktijkervaring in de wereld van de bedrijfsopleidingen in rollen als business development, sales & marketing en accountmanagement. Al sinds 2005 is Karin gesprekspartner binnen organisaties als het gaat over de implementatie en professionalisering van contract- management. Ze komt ook graag eens bij jou langs om te praten over contractmanagement!

Stefanie Lamme

Stefanie Lamme

Klantadviseur

Stefanie Lamme is sinds mei 2018 als klantadviseur verbonden aan CM Partners. Ze heeft jarenlange ervaring binnen de opleidings- branche en heeft hierin diverse functies vervuld. Naast het geven van opleidingsadvies, stuurde zij de backoffice aan en was ze verantwoordelijk voor de inkoop en het contractmanagement van de opleidingsgebonden producten. Stefanie denkt graag met je mee over opleidingen die passen bij jouw behoefte en die van je team of organisatie!

Kelly Turenhout

Kelly Turenhout

Communicatiemanager

Kelly Turenhout is sinds 2013 communicatieadviseur bij CM Partners. Als freelance marketingcommunicatie professional helpt zij organisaties bij het uitdragen van ambities en identiteit sinds 2004. Zij doet dit door bedrijven te begeleiden bij de creatie van duidelijke communicatie structuren en heldere boodschappen. Hierdoor kunnen deze organisaties zich zoveel mogelijk richten op hun kern: het realiseren van hun eigen ambitie.

Ingeborg Willemen

Ingeborg Willemen

Account Manager CMP Capacity

Ingeborg Willemen is sinds begin 2017 Account Manager bij CMP Capacity. Zij heeft ruime praktijkervaring binnen de domeinen ICT, opleidingen en zorg in rollen als business development, communicatie, sales, marketing en accountmanagement. Ingeborg is gesprekspartner binnen organisaties als het gaat om vraagstukken over tijdelijke of vaste capaciteit voor contractmanagement. Ze komt graag luisteren naar je vraag om zo een passende oplossing te bieden.

Robert Grandia

Robert Grandia

Trainer

Robert Grandia is advocaat bij Advocatenkantoor Legalz in Rotterdam op het gebied van ICT-recht en dan met name ICT-contracten. Hij is daarnaast docent/trainer postdoctoraal-, HBO- en praktijkonderwijs (Hogeschool Rotterdam, Beroepsopleiding Advocatuur en CM Partners). Naast zijn advocatenpraktijk is hij beëdigd informaticadeskundige (NVBI) en bestuurslid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Contractmanagement (NBCM).

Femke Rasenberg

Femke Rasenberg

Trainer

Femke is advocaat / directeur van AT Osborne Legal en heeft jarenlange ervaring in het aanbestedings-, bouw- en contractenrecht. Zij adviseert zowel (semi-)overheden als ondernemingen. Zij is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe Aanbestedingswet. Daarnaast is zijn een veelgevraagd docent op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Zij verzorgt voor CM Partners de training Aanbesteden basis voor contractmanagers.

Waldo van Suchtelen

Waldo van Suchtelen

Trainer

Waldo van Suchtelen is Senior Adviseur Contractmanagement. Vanaf 2011 is hij in verschillende rollen en voor diverse bedrijven verantwoordelijk geweest voor de implementatie en uitvoering van contractmanagement. Sinds 2017 verzorgt hij ook de training Implementatie voor CM Partners.

Jellie Pijpers

Jellie Pijpers

Trainer

Jellie is al jarenlang actief in het inkoopvak, altijd met veel interesse voor contract- en supplier relation management. Vanuit openheid, creativiteit en samenwerking werkt zij via advisering, training en coaching aan oplossingsrichtingen die richting geven aan organisatie en medewerker. Doel hierbij is het doorvoeren van veranderingen op organisatie, team- en medewerkersniveau. Zij werkt als zelfstandige vanuit haar onderneming Opaal voor CM Partners.

Max Kloosterman

Max Kloosterman

Trainer

Max Kloosterman is sinds 2015 trainer bij CM Partners. Hij heeft veel ervaring als project-, en verandermanager en is betrokken geweest bij verschillende grote systeemimplementaties en outsourcingtrajecten. Vanuit zijn praktijkervaring met contractmanagement en begrip van het belang ervan is hij een gedreven pleitbezorger van verdere professionalisering.

Harry Brink

Harry Brink

Trainer

De persoonlijke performance reis van Harry Brink liep van bedrijfseconoom, via bankdirecteur en ‘informal investor’ naar performance trainer en talentontwikkelaar. Zijn missie is het om mensen hun talenten te laten ontdekken en ze helpen deze in te zetten. Zo gaan ze doen waar zij goed in zijn en ontwikkelen ze hun sterke kanten. Dat doet hij met JOE (Jouw Ontwikkeling Eerst). Voor CM Partners verzorgt hij de contractmanagement vaardigheden trainingen.

Hans Frederiksz

Hans Frederiksz

Trainer

Hans Fredriksz heeft vanuit zijn management van projecten eigen ervaringen met contractmanagement. Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme op het gebied van leren en het koppelen van de theorie van een methode als CATS CM met het implementeren binnen organisaties. Hans is co-auteur van diverse publicaties en mede-oprichter van HAAX. Daarnaast is hij werkzaam voor het bestuur van IPMA-NL.

Marjolein van Kampen

Marjolein van Kampen

Trainer

Marjolein van Kampen heeft zich na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de ICT, gespecialiseerd als ICT mediator. Er zijn nu eenmaal verschillen. Verschillen in rollen, belangen, wensen, behoeften, om hier een paar te noemen. Wanneer de verschillen te groot worden en partijen elkaar niet meer goed kunnen vinden, kan mediation helpen bij het overbruggen van die verschillen. Marjolein gaat met partijen op zoek naar constructieve oplossingen voor het ontstane conflict en stimuleert partijen naar elkaar te luisteren en zaken vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.

Bel mij terug