CM Partners levert een volledig aanbod van diensten waarmee organisaties beleid, inrichting, professionalisering en uitvoering van contractmanagement efficiënter kunnen aanpakken. Een belangrijk uitgangspunt vormt daarbij de door CM Partners ontwikkelde methode voor contractmanagement: CATS CM®

CM Partners werd opgericht in 2005 door senior partner Gert-Jan Vlasveld en wijlen Jan van Beckum. Zij stonden in de jaren ‘90 aan de wieg van het vak van contractmanagement. Als pionier binnen het vakgebied is CM Partners uitgegroeid tot een vooraanstaand advies- , opleidings- en interimbureau. Om onze missie kracht bij te zetten, is in 2019 Linda Tonkes toegetreden als senior partner en werken de partners samen verder aan de ontwikkeling van contractmanagement als strategisch instrument.

Waarom

Organisaties doen al lang niet meer alles zelf, maar gaan steeds vaker structurele samenwerkingen aan. Wij geloven dat samenwerkingen altijd beter kunnen. Daarom bekommeren we ons om de manier waarop organisaties met contract- en leveranciersmanagement omgaan. Zo kunnen we ze helpen het maximale resultaat uit hun contracten te halen.

Hoe

Door onze kennis en inzichten rondom contractmanagement te delen, maken we organisaties en vakgenoten bewust van de mogelijkheden binnen het vakgebied, met de unieke aanpak van CATS CM®. Zo kunnen zij samenwerkingen met andere partijen doelmatiger, goedkoper en prettiger maken.

Wat

We ontwikkelen trainingen waarmee organisaties hun medewerkers kunnen opleiden tot vakkundige contractmanagers of bijscholen op specifieke kennis. Daarnaast adviseren we organisaties over de inrichting en implementatie van professioneel contractmanagement en ondersteunen we ze in de zoektocht naar interim contractmanagers.

Ons team

Gert-Jan Vlasveld

Gert-Jan Vlasveld

Senior partner en trainer

Gert-Jan is een echte ‘believer’ in contractmanagement. Hij is een van de oprichters van CM Partners en heeft contractmanagement vanaf 1995 als rode draad door zijn carrière lopen. Voor de oprichting van CM Partners in 2005 vervulde hij twintig jaar lang diverse functies in de IT en facility management. Gert-Jan is een ervaren trainer en adviseur, medeontwikkelaar van de methode CATS CM en coauteur van het boek ‘CATS CM Editie 2014’. Hij is bestuurslid van de NBCM.

Linda Tonkes

Linda Tonkes

Senior partner en trainer

Linda is in oktober 2019 toegetreden als senior partner bij CM Partners. Als ondernemend accountant zag zij hoe contracten de basis vormen voor goede business. Ze is een wonder- doener als het gaat om contract- strategie en contractmanagement implementaties. Linda heeft een allergie voor dingen die niet werken en weet feilloos de blokkades te elimineren. Ze is een sparringspartner voor organisaties die regie willen krijgen over de contractuele impact van outsourcing.

Arjen van Berkum

Arjen van Berkum

Senior Partner

Arjen is een wereldwijde kennisleider in robotica, 'workforce of the future' en automation, die zich regelmatig begeeft in de wereld van business (eco)systemen. Hij gelooft in contractmanagement als een vitale business functie. Als managing Director van Betula Group ziet Arjen een mooie synergie tussen zijn deelname in CM Partners en de andere activiteiten binnen zijn bedrijf. Naast gedreven ondernemer is Arjen keynote spreker en gastdocent op universiteiten.

Richard Steketee

Richard Steketee

Senior consultant

Richard is een ervaren consultant op het gebied van ontwerpen en implementeren van praktisch uitvoerbare service- en contractmanagementprocessen. Vanuit zijn bedrijfseconomische achtergrond heeft hij een breed overzicht en zorgt hij voor de best passende oplossing met het optimale resultaat. Als medeontwikkelaar van de methode CATS CM® is hij ook als trainer actief.

Marc de Meij

Marc de Meij

senior klant adviseur

Marcs lange werkervaring aan zowel de verkoop- als de inkoopkant en zijn oprechte interesse zorgen ervoor dat hij zich snel in situaties en vraagstukken op het gebied van contractmanagement kan inleven en de verbinding kan maken naar mogelijke oplossingen. Marc kent geen hit-and-run maar streeft naar langdurige relaties op basis van toegevoegde waarde en op basis van gelijkwaardigheid.

Bart Tönjann

Bart Tönjann

Associate Partner

Bart is de spil van CMP Capacity. Hij heeft jaren ervaring met het inrichten en structureren van waardeketens, inkoop- en contractmanagementorganisaties. Succes wordt gerealiseerd door een optimaal samenspel van de juiste mensen en een doeltreffende methode, CATS CM. Bart ziet zijn samenwerking met CM Partners als unieke mogelijkheid om klanten op een duurzame wijze te ondersteunen door hen te matchen met de juiste professionals.

Kelly Turenhout

Kelly Turenhout

Communicatiemanager

Kelly Turenhout is sinds 2013 werkzaam bij CM Partners. Als zelfstandig marketingcommunicatie professional helpt zij organisaties met het realiseren van hun ambities. Zij doet dit door bedrijven te begeleiden bij het uitzetten van de strategie, de creatie van duidelijke communicatie structuren en heldere boodschappen. Ook bij CM Partners verzorgt zij deze rol.

Monique Liedtke

Monique Liedtke

Secretariaat

Monique werkt sinds mei 2017 bij CM Partners en zwaait daar de scepter over het secretariaat, samen met Annette Maassen. Van oorsprong was Monique HR adviseur, maar in 2010 waagde ze de overstap naar Betula Group en vervolgens naar CM Partners . Monique is erg gesteld op haar “spin in het web” functie en waardeert de laagdrempelige contacten met zowel collega’s, cursisten als organisaties.

Annette Maassen

Annette Maassen

Executive assistant

Annette is een communicatief en administratief sterke regisseur die het management team van CM partners ondersteunt. Met haar brede inzetbaarheid en stressbestendigheid is zij een kei in het mede-reilen en zeilen van het secretariaat. Haar gedrevenheid om uitdagingen tot een succes te brengen, maakt haar de aangewezen persoon om de teamspirit hoog te houden.

Robert Grandia

Robert Grandia

Trainer

Robert Grandia is advocaat bij Advocatenkantoor Legalz in Rotterdam op het gebied van ICT-recht en dan met name ICT-contracten. Hij is daarnaast docent/trainer postdoctoraal-, HBO- en praktijkonderwijs (Hogeschool Rotterdam, Beroepsopleiding Advocatuur en CM Partners). Naast zijn advocatenpraktijk is hij beëdigd informaticadeskundige (NVBI) en bestuurslid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Contractmanagement (NBCM).

Femke Rasenberg

Femke Rasenberg

Trainer

Femke is advocaat / directeur van AT Osborne Legal en heeft jarenlange ervaring in het aanbestedings-, bouw- en contractenrecht. Zij adviseert zowel (semi-)overheden als ondernemingen. Zij is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe Aanbestedingswet. Daarnaast is zijn een veelgevraagd docent op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht. Zij verzorgt voor CM Partners de training Aanbesteden basis voor contractmanagers.

Waldo van Suchtelen

Waldo van Suchtelen

Trainer

Waldo van Suchtelen is Senior Adviseur Contractmanagement. Vanaf 2011 is hij in verschillende rollen en voor diverse bedrijven verantwoordelijk geweest voor de implementatie en uitvoering van contractmanagement. Sinds 2017 verzorgt hij ook de training Implementatie voor CM Partners.

Jellie Pijpers

Jellie Pijpers

Trainer

Jellie is al jarenlang actief in het inkoopvak, altijd met veel interesse voor contract- en supplier relation management. Vanuit openheid, creativiteit en samenwerking werkt zij via advisering, training en coaching aan oplossingsrichtingen die richting geven aan organisatie en medewerker. Doel hierbij is het doorvoeren van veranderingen op organisatie, team- en medewerkersniveau. Zij werkt als zelfstandige vanuit haar onderneming Opaal voor CM Partners.

Max Kloosterman

Max Kloosterman

Trainer

Max Kloosterman is sinds 2015 trainer bij CM Partners. Hij heeft veel ervaring als project-, en verandermanager en is betrokken geweest bij verschillende grote systeemimplementaties en outsourcingtrajecten. Vanuit zijn praktijkervaring met contractmanagement en begrip van het belang ervan is hij een gedreven pleitbezorger van verdere professionalisering.

Harry Brink

Harry Brink

Trainer

De persoonlijke performance reis van Harry Brink liep van bedrijfseconoom, via bankdirecteur en ‘informal investor’ naar performance trainer en talentontwikkelaar. Zijn missie is het om mensen hun talenten te laten ontdekken en ze helpen deze in te zetten. Zo gaan ze doen waar zij goed in zijn en ontwikkelen ze hun sterke kanten. Dat doet hij met JOE (Jouw Ontwikkeling Eerst). Voor CM Partners verzorgt hij de contractmanagement vaardigheden trainingen.

Hans Frederiksz

Hans Frederiksz

Trainer

Hans Fredriksz heeft vanuit zijn management van projecten eigen ervaringen met contractmanagement. Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme op het gebied van leren en het koppelen van de theorie van een methode als CATS CM met het implementeren binnen organisaties. Hans is co-auteur van diverse publicaties en mede-oprichter van HAAX. Daarnaast is hij werkzaam voor het bestuur van IPMA-NL.

Bel mij terug