Inschrijving Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs gestart

Door Kelly Turenhout

Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs

Deze zomer reiken we de eerste Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs uit. Deze inspiratieprijs voor hbo-studenten met een afstudeerscriptie over het onderwerp contractmanagement is vernoemd naar Jan van Beckum, medeoprichter van CM Partners. Jan was een gepassioneerd contractmanagement trainer en inspirator in het onderwijs. De inschrijving voor deze eerste editie van de scriptieprijs, die de winnaar onder andere een geldprijs van maar liefst € 2000 oplevert, is inmiddels geopend. Studenten kunnen hun scriptie insturen tot 30 juni 2016.

De prijs wordt uitgereikt aan de scriptie die het hoogst scoort op criteria als originaliteit, bijdrage aan het vakgebied en nieuwe inzichten. Het winnend talent ontvangt niet alleen een oorkonde en een mooi bedrag om de studieschuld mee te verlagen, maar ook nog een podium tijdens de Nationale Contractmanagement Conferentie op 14 februari 2017 om naam te maken in de vakwereld.

CM Partners beoogt met deze prijs jonge talenten te inspireren en te stimuleren om op een vernieuwende manier naar contractmanagement te kijken en zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vak. Het op deze wijze vergroten van de waarde van contractmanagement en het enthousiasmeren van jonge mensen achten we bij CM Partners essentieel voor de bevordering van en de innovatie binnen het vakgebied van contractmanagement.

Inschrijven en meer informatie

Ga naar www.jvbscriptieprijs.com  en volg @jvbscriptieprs

Bel mij terug