Opleider CM Partners start coronaprotocol en stapt over op online lessen

Door Kelly Turenhout
12 - 03 - 2020 - Nieuws Training

Het coronavirus verspreidt zich helaas steeds sneller in Nederland. Naast de vrees voor risicogroepen als ouderen en zieken, is het realistisch om te verwachten dat er ook andere maatschappelijke consequenties zijn.

Teneinde haar cursisten en trainers in staat te stellen om geplande leeractiviteiten gewoon uit te voeren, stelt CM Partners een plan in werking waarbij klassikale lessen op locatie worden vervangen door interactieve, online trainingen. Dit coronaprotocol is een tijdelijke maatregel en dient om verder verspreiding te voorkomen en deelnemers vanuit hun eigen huis of kantoor dezelfde ervaring te bieden.

Welke maatregelen treft CM Partners?

Momenteel werkt CM Partners hard aan de technische infrastructuur die ervoor moet zorgen dat zij de trainingen online kan aanbieden met dezelfde ervaring als de reguliere vormen. Het streven is om vanaf week 13 met de klassikale online trainingen te starten. De omzetting van fysiek klaslokaal naar een online omgeving geldt voor de volgende contractmanagementtrainingen: CATS CM® Foundation, CATS CM® Practitioner, CATS CM® versie 4 updatetraining en de leergang contractmanagement voor zowel de overheid als de andere leergangen.

Wat betekent dat voor trainingsdeelnemers?

De meeste trainingen zullen doorgaan. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor een CATS CM® Foundation, CATS CM® Practitioner, CATS CM® versie 4 updatetraining en de leergang contractmanagement, ontvangen zo spoedig mogelijk per mail alle informatie die nodig is om de training vanuit huis te kunnen volgen. Hierbij zal tevens aandacht worden gegeven aan de technische noodzakelijke vereisten.

Deelnemers van overige trainingen worden ook zo spoedig mogelijk per mail geïnformeerd over eventuele gevolgen van hun desbetreffende klassikale training.

Kunnen mensen zich momenteel inschrijven voor trainingen?

Ja. Leervormen die vanuit huis of kantoor leren mogelijk maken bieden de mogelijkheid deze uiterst lastige periode toch nuttig te besteden. De online opleidingen bieden dezelfde beleving en ervaring als de reguliere vorm. Daarom zal het maximaal aantal deelnemers per training, ondanks het online karakter, lager zijn dan normaal (max. acht deelnemers). Verder zullen de trainingen volgens het normale programma verlopen en dezelfde inhoud en praktijkgerichtheid hebben als doorgaans.

Ik wil mijn training verzetten naar een later moment

Het is conform onze standaard voorwaarden mogelijk om trainingen te verzetten naar een andere datum. Wij garanderen online wel dezelfde leerervaring als voorheen. Om het leed te verzachten organiseert CM Partners na afloop van deze periode een speciaal kosteloos seminar voor alle deelnemers aan de online trainingen om in een interactieve sessie de leerstof met de schrijvers van de methode te bespreken.

Wat is het coronavirus?

In december 2019 startte er in China een uitbraak van een nieuw coronavirus (SARS -CoV-2). Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken, met koorts en luchtwegklachten als gevolg. Wereldwijd worden er maatregelen getroffen en ook in Nederland breiden de maatregelen zich uit. CM Partners sluit zich aan bij die preventieve houding, om besmetting met het virus niet te faciliteren en de impact op het dagelijkse leven van mensen te verminderen.

Contact

Ben je ingeschreven en heb je vragen over de training? Wacht dan eerst de informatie per mail af, de eerste update wordt naar verwachting op vrijdag 13 maart verstuurd.

Heb je algemene vragen over het coronaprotocol, neem dan contact op per mail met secretariaat@cmpartners.nl

Bel mij terug