CM Partners verzorgt trainingen zoveel mogelijk online

Door Linda Tonkes
29 - 09 - 2020 - Nieuws Training

Nieuwe COVID-19 maatregelen vragen opnieuw om een aangescherpt beleid

Tijdens de persconferentie van de minister president op maandag 28 september werden weer strengere coronamaatregelen op landelijk niveau aangekondigd. Hoewel deze maatregelen voor de komende weken zijn, is het te verwachten dat ook daarna op landelijk en/of regionaal niveau maatregelen van kracht zijn. Daarom hebben we bij CM Partners besloten zoveel mogelijk trainingen die dit najaar plaatsvinden online te verzorgen. Enerzijds voorkomen we hiermee het werken op locatie, maar niet onbelangrijk, ook het vervoer van en naar deze locatie.

Wij zijn van mening dat het stoppen van dit virus een taak van ieder is, ook die van ons. Om de cursisten en trainers van CM Partners in staat te stellen om geplande leeractiviteiten gewoon uit te voeren, worden klassikale lessen op locatie vervangen door interactieve, online trainingen.

Ondanks we betreuren dat we dit besluit moeten nemen, omdat we begrijpen dat de dynamiek van een groep professionals in een lokaal ook zijn charmes heeft, vinden we het waarborgen van veiligheid ten aller tijden voorrang moet krijgen. Professionals die zich hebben ingeschreven voor een training in het najaar worden individueel geïnformeerd over de online lessen. Bij onze online trainingen waarborgen we dezelfde hoge kwaliteit die deelnemers van CM Partners gewend zijn bij klassikale trainingen. We vertrouwen dan ook op een succesvolle voortzetting van onze trainingen.

Natuurlijk zorgt deze stap ervoor dat ook nieuw geplande trainingen kunnen doorgaan zonder zorgen over veiligheid. Nieuwe cursisten kunnen zich gewoon aanmelden op onze website. Immers is contractmanagement juist cruciaal in deze tijden, waarin ondernemerschap en bedrijfscontinuïteit flink onder druk staat in sommige branches. Grip krijgen staat op #1 binnen organisaties momenteel. Dit is hét moment om te leren hoe je dat rondom contracten voor elkaar krijgt.

Wat deze ontwikkeling rondom de coronapandemie precies betekent voor de Nationale Contractmanagement Conferentie (NCMC) in februari is nu nog niet in te vullen. We gaan in ieder geval weer een waardevol event neerzetten, of dat nu fysiek, online of in hybride vorm is. Dus gaan alle voorbereidingen voor NCMC21 gewoon door! Over de inhoud van dit event vertellen we binnenkort meer, maar het belooft als altijd een inspirerende dag te worden.

Ben jij ingeschreven voor één van onze trainingen dit najaar? Dan ontvang je van ons secretariaat informatie over jouw training. Namens alle medewerkers van CM Partners alvast veel succes en plezier tijdens de training.

Bel mij terug