CM Partners trapt internationaal netwerk af met Paustian Consulting

Door Kelly Turenhout

CM Partners is al meer dan tien jaar de voorloper en marktleider op het gebied van contractmanagement in Nederland. Het is tijd om onze geografische reikwijdte uit te breiden. Veel bedrijven in Nederland gebruiken de contractmanagementmethode CATS CM® en laten hun medewerkers opleiden door contractmanagementspecialist CM Partners. Omdat CATS CM® een praktisch kader biedt dat niet cultuurgebonden is, kunnen organisaties in andere landen hier ook optimaal van profiteren.

Meer en meer organisaties uit andere Europese landen onderzoeken de methode CATS CM®, de standaardmethode voor contractmanagement in Nederland. Met genoegen kondigen we aan dat Paustian Consulting als eerste onze methode heeft geadopteerd en onze servicepartner voor de Deense markt zal zijn.

“Paustian Consulting is trots en enthousiast om de vertrouwde partner en vertegenwoordiger van CM Partners te worden, in de Noord-Europese regio”, aldus Lena Kaiser Paustian (oprichter)

Paustian Consulting is gespecialiseerd in facility management business consulting met de focus op wendbaarheid en verhoogde productiviteit. Met haar gespecialiseerde partners spitst Paustian zich toe op contractmanagement, organisatie, kwaliteit, supply chain, processen en financiële optimalisatie. Met deze expertises helpt Paustian Consulting organisaties bij het verbeteren van weloverwogen besluitvormingen en de daaropvolgende waardecreatie. Voor haar contractmanagement activiteiten heeft het bureau de CATS CM® methode omarmd voor de structurering, implementatie en optimalisatie van contracten en samenwerkingen.

CATS CM® stelt organisaties in staat om volledige controle over hun contracten te krijgen tijdens de uitvoering en sluiting van het contract. Deze methode vereenvoudigt de realisatie van contractdoelstellingen door structuur, een stappenplan en praktische inzichten. De richtlijnen helpen alle activiteiten binnen een contract te stroomlijnen. Het biedt organisaties ook een uniforme werkwijze, zodat samenwerkingsverbanden en partnerschappen geen  risico lopen hun betekenis en impact te verliezen door een lang vergeten contract dat zich schuilhoudt in een lade.

We zijn verheugd dat Paustian Consulting zich bij ons netwerk heeft aangesloten en zijn er trots op om hun team als eerste officiële partner te verwelkomen!

Who’s next?

Bel mij terug