Door Kelly Turenhout
18 - 10 - 2017 - Contractmanagement

Graag presenteren we je onze nieuwe website! Als expertisecentrum op het gebied van contractmanagement vinden we het belangrijk om onze dienstverlening te blijven optimaliseren. En ons online informatieplatform maakt daar natuurlijk net zo goed deel van uit. Na een paar maanden hard werken, geven we je hieronder met trots een korte rondleiding.

Op onze website wordt actief vakkennis gedeeld en ingespeeld op actualiteiten. Zo vind je onder kennisblog, die wekelijks wordt aangevuld, uiteenlopende artikelen. Van beleid tot strategie, van evenementen tot onderzoeken, van het laatste nieuws tot tips op het gebied van contractmanagement. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de nieuwe privacywet voor jouw contracten? Of hoe ziet het profiel van de contractmanager anno 2017 eruit?  Je vindt het allemaal terug op onze website! De zoekfunctie en de onderwerpenlijst helpen je bij het vinden van de informatie die jij interessant vindt.

Recruitment

Met deze lancering introduceren meteen onze nieuwe tak: CMP Capacity, recruitment voor contractmanagers en contractbeheerders, voor zowel tijdelijke als voor vaste functies. Binnenkort volgen hier meer faciliteiten voor. Ontdek hoe we met een vacatureplatform en netwerk van professionals de matchmaking op de arbeidsmarkt zullen vereenvoudigen!

Trainingen

Ook ons aanbod in trainingen blijft groeien. Met onze voeten in de klei bieden we je de ultieme vertaling van theorie naar jouw business. Zo hebben we onlangs weer nieuwe trainingen gelanceerd. Eén daarvan is leveranciersmanagement, een driedaagse training waarbij je een actieplan leert maken om je eigen leveranciersmanagement op te zetten en verder te professionaliseren. Een ander interessant voorbeeld is Privacy en implementatie AVG (GDPR).

In deze training leren contractmanagers wat ze moeten weten over de aanstormende Europese privacywetgeving.

Consultancy

Last but not least hebben we onze consultancy diensten helder op een rij gezet, zodat die jou en je organisatie kunnen helpen richting en sturing te geven aan de professionalisering van contractmanagement.

We wensen je veel leesplezier en horen graag wat je er van vindt.

 

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bel mij terug