Nieuwe partner Linda Tonkes: “Ik ben pas content als iets 100% werkt!”

Door Linda Tonkes
26 - 11 - 2019 - Nieuws

Dingen moeten gewoon werken. Systemen, processen, methodes; het maakt niet uit in wat voor vorm je het giet. Als je iets aan elkaar rijgt, moet het wel werken, volgens Linda Tonkes. Linda is onlangs toegetreden tot CM Partners als senior partner. Haar drang om dingen te laten functioneren zoals het zou moeten, komt van nature en goed van pas in het nieuwe ondernemerschap. Eén manier om dingen te laten werken in het bedrijfsleven is samenwerkingen tussen leveranciers en opdrachtgevers te optimaliseren met behulp van contractmanagement. Contractmanagement als uitbreiding van haar ondernemerschap in de accountancy is voor Linda dan ook een logische volgende stap in haar carrière.

Linda Tonkes - Senior partner CM Partners

 

“Ik zie mezelf als sparringspartner voor organisaties die regie willen krijgen over de contractuele impact van outsourcing.”

 

Goede contracten geven stevigheid aan de samenwerking en de afspraken en moeten zorgen voor de juiste en tijdige levering van goederen of diensten. Contractmanagement is een mooi strategisch instrument dat bij juiste implementatie naar de operatie ervoor zorgt dat dingen dus gaan werken. Mits je het van A tot Z benadert. Het gaat dus niet alleen over het vastleggen van afspraken in een overeenkomst, maar ook over het proactief managen van de uitvoering van die contracten in een wederzijdse prettige relatie, het nakomen van de afspraken en het realiseren van het beste eindresultaat voor alle partijen. In de wereld van vandaag waar niemand alleen werkt, vormen contracten de basis voor goede business.

In haar privéleven is Linda Tonkes groot fan van haar – getalenteerde – voetballende dochters, geniet ze van het ouderschap en deelt ze graag haar liefde voor koken met vrienden en familie. “Als ondernemer werk ik graag hard, maar ik vind het ook belangrijk om werk en gezin in evenwicht te houden.”, benadrukt Linda met een vette knipoog.

Veelzijdigheid is één van Linda’s sterke kanten. In het verleden werkte zij voor zowel grote bedrijven als mkb-ondernemingen en ontdekte ze dat ze een scherp oog had voor processen. “Ik begrijp snel hoe dingen werken, of in ieder geval zouden moeten werken. Daarom wil ik altijd graag weten hoe het bedrijf van mijn klanten functioneert. Je kunt me vinden in een blauwe overall al lerende hoe een onderhoudsmonteur zijn werk doet, maar ook aan tafel bij het bestuur om compliance, risico’s en de business case van onze operationele modellen te bespreken.”

Als senior partner bij CM Partners heeft Linda Tonkes zichzelf ten doel gesteld om CATS CM® en CM Partners als internationaal erkende merken te vestigen. “Ik zie mezelf als de extra  motor voor resultaat en groei.”

 

Wil jij ook een keer met Linda Tonkes om de tafel voor die scherpe blik op je business? Neem gerust contact met haar op: linda.tonkes@cmpartners.nl

Bel mij terug