Certificering voor Contractmanagement CATS CM Foundation [Nieuw]

Door Kelly Turenhout
06 - 10 - 2015 - CATS CM Methode

Doe examen en behaal het CATS CM Foundation diploma!

Regelmatig kregen we van onze deelnemers aan de CATS CM Foundation training het verzoek om examen te kunnen afleggen. We hebben goed nieuws: dit examen hebben we nu beschikbaar! Het CATS CM Foundation examen hebben we ontwikkeld op basis van onze methode zoals beschreven in het boek CATS CM editie 2014. Met dit examen toont u uw kennis aan op het gebied van contractmanagement en de methode CATS CM. Na het succesvol afleggen van het examen, ontvangt u het certificaat ‘Contractmanagement CATS CM Foundation’. Een mooie aanvulling op het cv van iedere contractmanager!
Ook voor oud-deelnemers
Het examen is niet alleen voor toekomstige deelnemers, ook oud-deelnemers aan de training CATS CM Foundation kunnen natuurlijk ook het certificaat behalen. Heeft u de training gevolgd op basis van de 2008 versie van het boek? Neem dan voorafgaand aan het examen zorgvuldig het boek ‘CATS CM editie 2014’ door. Uiteraard helpen we u graag bij het updaten van uw kennis, daarom organiseren we een Update training. Iets voor u?
Kosten en eerste examendatum
Deelnemers aan de CATS CM Foundation training kunnen in een aparte examensessie (60 minuten) het examen afleggen. De kosten hiervoor bedragen € 150,- exclusief 21% btw. De eerstvolgende examendatum is 31 oktober 2015.

Bel mij terug