Genomineerden JvB contractmanagement scriptieprijs bekend

Door Kelly Turenhout

Op 22 september 2017 reiken we de tweede Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs uit. Tijdens de feestelijke uitreiking in Utrecht pitchen de genomineerden hun scriptie, waarna de winnaar geselecteerd zal worden door de vakjury. De winnaar ontvangt een cheque van 2000 euro. Daarnaast krijgt dit talent een contractmanagement training cadeau van initiator CM Partners. Als kers op de taart mag de winnaar zijn of haar scriptie presenteren tijdens de Nationale Contractmanagement Conferentie op 6 februari 2018, daar waar contractmanagers bij elkaar komen voor de laatste trends uit het vakgebied; dit jaarlijkse evenement biedt een prachtige netwerk voor aanstormend talent.

De genomineerden zijn:

  • Martijn van Benten | Scriptie: ‘Optimaliseren van Contractmanagement’
  • Milada Odenkirchen | Scriptie: ‘Circulair inkopen en contractmanagement’
  • Ruth Verkaik | Scriptie ‘Contracten in beeld, Contractmanager in-control’

De prijs wordt uitgereikt aan de scriptie die het hoogst scoort op criteria als originaliteit, bijdrage aan het vakgebied en nieuwe inzichten. We wensen de kandidaten veel succes op 22 september!

 

Over de JvB Contractmanagement Scriptieprijs
De Jan van Beckum Contractmanagement Scriptieprijs is voor hbo-studenten met een afstudeerscriptie over het onderwerp contractmanagement is vernoemd naar de één van de oprichters (†) van CM Partners. Jan was een gepassioneerd contractmanagement trainer en inspirator in het onderwijs. CM Partners beoogt met deze prijs jonge talenten te inspireren en te stimuleren om op een vernieuwende manier naar contractmanagement te kijken. Kijk voor meer informatie op http://www.jvbscriptieprijs.com/

Bel mij terug