IMPACT2: Achmea IT professionaliseert contractmanagement met CATS CM®

Door Linda Tonkes

Met zo’n 10 miljoen klanten is Achmea een belangrijke speler op de Nederlandse markt, met verzekeringen voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. De brede klantenkring van Achmea strekt zich uit van particulieren, MKB-ondernemers, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid. Door de hoge mate van verkoop en inkoop wordt contractmanagement op veel plekken in de organisatie uitgevoerd. Ook bij Achmea IT, het middelpunt van deze casus, voeren ze zelf contractmanagement uit.  Achmea IT zorgt ervoor dat de 14.000 medewerkers van Achmea optimaal kunnen werken door ze te voorzien van de nodige IT-middelen, van A tot Z. Van infrastructuur tot softwarepakketten.

De IT-risico’s drastisch verminderen met contractmanagement

Het moge duidelijk zijn dat Achmea grote risico’s loopt als de IT niet goed werkt.  Dat maakt het proactief managen van contracten cruciaal. En dan hebben we het niet alleen over herhaaldelijk toetsen of voldaan wordt aan de contractafspraken.  De maatschappij is onderhevig aan vele veranderingen, die door technologie steeds rapper op elkaar volgen.  Dat betekent dat ook de behoeften steeds anders worden. Hoe zorg je ervoor dat contracten met deze golfbewegingen kunnen meedeinen? Dat kan alleen als je grip hebt op je contractportefeuille.

Leo Kersten - contractmanager Achmea IT

Leo Kersten, Achmea IT

Bij Achmea ontdekte men snel de voordelen van de methode CATS CM®. In onze uitgebreide klantcase kun je alles lezen over de samenwerking met Achmea IT. Hierin vertelt Leo Kersten wat de implementatie van CATS CM® en de trainingen van CM Partners hebben opgeleverd voor Achmea IT :

√  Businesscontinuïteit
√  Goede monitoring van
behoeftebepaling
√  Betere risicobeheersing
√  Uniforme werkwijze
√  Efficiency

 

Download de klantcase van Achmea

Download klantcase Achmea

Bedankt voor je interesse, we sturen de pdf direct naar je toe!
  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Naar aanleiding van je interesse nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Een groot aantal organisaties in de publieke en private sector heeft inmiddels voor onze contractmanagement methode CATS CM® gekozen. Daar zijn we trots op! Net als op het feit dat wij vele van deze organisaties mogen helpen bij het professionaliseren van hun contractmanagement. Ook een keer  koffie drinken?  Neem contact op met Marc de Meij of bel 0852 10 05 31.

 

Bel mij terug