Van inkoopstrategie naar contractstrategie [Training]

Door Linda Tonkes
06 - 04 - 2015 - Strategie Training

contractstrategie

Bent u betrokken bij de inkoop binnen uw organisatie? Krijgt u daarbij regelmatig te maken met contractmanagement? Wordt uw functie geraakt door interne ontwikkelingen op het gebied van contracten? Ontdek dan hoe u contractmanagement efficiënt en daadkrachtig kunt inrichten voor uw gehele organisatie. Het vakgebied inkoop kent een overlap met contractmanagement, waarbij er zowel botsende aspecten zijn in de contract life cycle als aanvullende. Hoe creëert u hieruit de kansen met een contractstrategie? De training ‘Van inkoopstrategie naar contractstrategie’ geeft u sturing en handvatten voor deze praktijk.

De training geeft invulling aan de vele vragen die gepaard gaan met de implementatie van een contractstrategie. Wat is de relatie van inkoop tot contractmanagement? Waar ligt de kracht van synergie tussen de vakgebieden? Welke uitdagingen en kansen komen er op uw pad tijdens een veranderingsproces en hoe pakt u de inrichting aan? Omdat een contractstrategie, in aanvulling op de inkoopstrategie, veel kan opleveren binnen een organisatie, is er in de praktijk veel behoefte aan een dergelijke strategische aanpak. Daarom heeft CM Partners een specifieke tweedaagse training ontwikkeld voor (inkoop)medewerkers.

Iets voor u?

Het leerresultaat van deze training is met name gericht op het belang en de positie van contractstrategieën en de inrichting van het contractmanagement proces. U wordt voorbereid op het veranderingsproces binnen de afdeling Inkoop dat hiermee gepaard gaat. Bij ieder van onze trainingen hanteren we de definities en de uitgangspunten van contractmanagement zoals beschreven in onze methode CATS CM. Deze methode biedt een algemene leidraad voor het inrichten van contractmanagement.

Wil uw organisatie werk maken van de inrichting van contractmanagement en de te behalen voordelen? Of zou u, als inkoper in de business, dat willen aanbevelen binnen uw organisatie? Dan is onze nieuwe training ‘Van inkoopstrategie naar contractstrategie’ een absolute must. Schrijf u vandaag nog in!

Eerstvolgende training

Woensdag 24 en donderdag 25 juni 2015 in Congrescentrum Antropia te Driebergen.

Meer informatie en inschrijven

 

Bel mij terug