CM Partners door NS geselecteerd als preferred supplier voor contractmanagement trainingen

Door Linda Tonkes

contractmanagement trainingenNS Talent- en Organisatieontwikkeling bepaalt samen met de NS bedrijfsonderdelen welke opleidingen voor haar medewerkers nodig zijn. Het NS Leercentrum voert daarbij de regie op het totale opleidingstraject (van ontwikkeling, ontwerp, realisatie, testen, uitvoering tot beheer van de opleidingen).

NS onderkent het belang van contractmanagement en heeft een aanbesteding gedaan om een partij te contracteren die opleidingen op dit gebied kan leveren voor de IT-afdeling. Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat CM Partners hiervoor door NS is geselecteerd. Wij hebben al eerder trainingen voor de NS mogen verzorgen en zien er naar uit de relatie op deze manier te versterken.

De referentie van de heer Eric Grob, hoofd IT Contract- & Vendormanagement, heeft hier zeker aan bijgedragen: “Zowel de trainingen als het assessment zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd en getuigen van gedegen kennis van het vakgebied en goede pedagogische/didactische vaardigheden. De praktische, op de NS toegepaste studiemiddelen en cases maakten dat de trainingen goed aansloten op de NS situatie.”.

Bel mij terug