TMA-analyse voor contractmanagers

Wil je graag inzicht in je talenten, drijfveren en valkuilen? Met een Talent en Motivatie Analyse (TMA-analyse) talentscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn. Dit geeft inzicht in je persoonlijkheid én helpt je om gericht te kunnen werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden. 

Download deze brochure

Waarom deze training

 • Om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid.
 • Om te weten wat je drijfveren zijn en hoe die jouw gedrag beïnvloeden.
 • Om inzicht te hebben wat jouw talenten zijn en wat voor werk bij je past.
 • Om het beste uit jezelf te kunnen halen.
8,5
 • Hoe werkt het?
 • Voor wie
 • De kracht van de scan
 • Prijs
 • Bestellen
 • Gerelateerde trainingen
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Met een Talent en Motivatie Analyse (TMA) talentscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De talentscan laat jouw persoonlijkheid zien, in welke mate jij jouw gedrag aanpast en of dat tegen jouw natuur in gaat. Inzicht in je talenten en in wat jou drijft , helpt je om de regie te nemen over jouw leven. Na het invullen van een online vragenlijst wordt een uitgebreide rapportage gemaakt en deze wordt aan je teruggekoppeld. In deze terugkoppeling staan we stil bij de betekenis van de 22 verschillende drijfveren en we bekijken wat dit voor jou en jouw ontwikkelmogelijkheden betekent. Je krijgt tevens inzicht in de ontwikkelbaarheid voor jou van 53 competenties, zodat je weet waar je jouw energie in moet stoppen en waar niet. Tevens helpt je dit om je type matchen met de vereiste competenties van je (toekomstige) functie(s).

Individuele terugkoppeling

Je vult de Talentscan in en in een één op één gesprek van ongeveer twee uur neemt een TMA professional jouw Talentscan samen met je door. Aan het einde van het gesprek heb je inzicht in wat jou drijft en waar jouw talenten liggen.

In samenwerking met JOE

CM Partners verzorgt de TMA-analyse in samenwerking met JOE. JOE staat voor Jouw Ontwikkeling Eerst. De kernwaarden van JOE zijn verbinding, delen, onafhankelijkheid, plezier en blijven leren. Talenten in beeld brengen en leren inzetten in je werk en leven is hun uitdaging.

Voor wie

Bedoeld voor

De talentscan is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen zijn/haar talenten, drijfveren en valkuilen, om zichzelf op basis daarvan verder te kunnen ontwikkelen.

De kracht van de scan

Wat is de kracht van de talentscan?

INZICHTELIJK

 • Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen motieven en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten

HERKENBAAR

 • De talentscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: De rapportage is treffend en heel herkenbaar.

POSITIEF

 • Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

PRAKTISCH

Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkelpaspoort.

VOOR JEZELF

 • Met een talentscan neem je de regie in handen: je weet waar je energie van krijgt en hoe je jouw talenten kan inzetten. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.
Prijs

Kosten

De prijs van de talentscan bedraagt € 595,- exclusief 21% btw en inclusief terugkoppelingsgesprek en rapportage.

Gecombineerd met één of meer vaardigheidstrainingen bedraagt de prijs van de TMA-analyse slechts € 200,- exclusief btw.

Bestellen

Hoe kun je de TMA-analyse aanvragen?

Je kunt de TMA-scan bestellen door contact met ons op te nemen via secretariaat@cmpartners.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Karin van Erven, karin.vanerven@cmpartners.nl of 06 11 723 983.

Gerelateerde trainingen
"Reacties die we kregen zijn: Wat een prachtig cadeau voor mezelf, zo de positieve kant van al mijn drijfveren te kunnen zien. Ik weet nu wat ik wil aanpakken en vooral ook hoe. Een gedetailleerd overzicht van mijn drijfveren geeft me een gevoel van rust en ruimte: Zo zit ik in elkaar en dit is belangrijk voor mij. Nou snap ik wanneer mijn talenten met me op de loop gaan en hoe ik ze vóór me kan laten werken. Ik wist wel dat ik het in me had, maar kan het nu woorden geven. "

Download brochure

 • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug