CATS CM® Foundation-examen

Grijp deze kans en toon je kennis van CATS CM® met dit examen. Bij succes ontvang je het waardevolle CATS CM® Foundation-certificaat, een waardevolle toevoeging aan je cv!

Download deze brochure

Waarom dit examen?

  • Test je CATS CM® Foundation-kennis.
  • Verrijk je cv met het CATS CM® Foundation-certificaat.
8,5
  • Inleiding
  • Voor wie?
  • Algemeen
  • Prijs
  • Direct inschrijven
  • Inschrijven via CM Partners
  • Gerelateerde trainingen
Inleiding

Dit examen toetst de stof in deel I t/m III van het boek “CATS CM® versie 4: Van werken aan contracten naar contracten die werken”. De kandidaat kan het CATS CM® Foundation-examen afleggen na het grondig bestuderen van de genoemde delen van het boek. Het volgen van één van de CATS CM® Foundation-trainingen draagt significant bij aan een goede voorbereiding. Bij succesvol afleggen van het examen ontvangt de kandidaat direct het digitaal CATS CM® Foundation-certificaat.

Voor wie?

Het examen is voor iedereen die zijn/haar kennis van CATS CM® wil testen door middel van het examen.

Algemeen

Duur
Het examen duurt 60 minuten

Werkwijze
De examenkandidaat krijgt toegang tot een online examenomgeving. De kandidaat kan meerdere proefexamens maken en krijgt drie pogingen van het echte examen om het certificaat te behalen.

Het examen bestaat uit het beantwoorden van 60 meerkeuzevragen binnen 60 minuten. Het is toegestaan het boek tijdens het examen te raadplegen. De kandidaat moet er hierbij echter rekening mee houden dat het met de hoeveelheid vragen en de beschikbare tijd, niet mogelijk is om alle vragen op te zoeken.

Om te slagen moet 80% van de vragen correct worden beantwoord, ofwel ten minste 48 van de 60 vragen. Wanneer er meerdere antwoorden mogelijk zijn, dan is dit bij de vraag vermeld.

De uitslag is direct na het maken van het examen beschikbaar.

Examenstof
Deel I, II en III van het boek “CATS CM® versie 4: Van werken aan contracten naar contracten die werken”, dus hoofdstuk 1 tot en met 20.

Prijs

De prijs van het examen bedraagt € 200, exclusief 21% btw. Deze prijs is geldig tot en met 31 augustus 2024. Voor het cursusseizoen 2024-2025 bedraagt de prijs € 250, exclusief 21% btw.

Direct inschrijven

Je kunt het examen bestellen via de website van de van Haren Group.

Inschrijven via CM Partners

Wanneer je een open-rooster-training of incompany-training  CATS CM® Foundation, CATS CM® Foundation voor inkopers, CATS CM® Foundation voor het sociaal domein, of CATS CM® Foundation-Practitioner bij CM Partners koopt kan je het examen direct bijbestellen. Vermeld dan in het opmerkingenveld dat je het Foundation-examen direct mee wil bestellen.

Gerelateerde trainingen
""

Download brochure

  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug