CM Community Events

*NIEUW* Elke keer weer worden we bij CM Partners verrast als we de mooie verhalen uit de praktijk horen. Als het kennis- en expertisecentrum zijn we het aan onze stand verplicht om deze ervaringen met de gebruikers van CATS CM® te delen. Nieuwe ontwikkelingen delen we hier als eerste. Elke zes weken dus een mooi moment om met elkaar te luisteren en ons te laten inspireren in het vak. Elke keer organiseren we op een andere dag van de week een masterclass tijdens de lunchtijd. Kennis opdoen tijdens de lunch. Luisteren. Kijken. Leren. Van elkaar. Met elkaar. Thema’s zijn soms technisch van aard, soms gaan ze over de verandering die denken in ecosystemen met zich meebrengt, soms gaat het over implementaties en best practices. Er is altijd de gelegenheid om vragen te stellen en interactie op te zoeken. Wil je zelf een keer het podium op en een community event gebruiken om kennis en ervaring te delen? We gaan graag met je in gesprek!

Download deze brochure Boek deze training

Waarom deze training

  • Je leert hoe praktijkdeskundigen in het vakgebied contractmanagement omgaan met verandering;
  • Je wordt geïnspireerd door boeiende best practices;
  • Je krijgt nieuwe inzichten van visionaire kennisleiders;
  • Je verneemt als eerste de ontwikkelingen in het vakgebied contractmanagement en rondom de methode CATS CM®.
8,5
  • Uitleg
  • Algemeen
  • Programma
  • Data en locatie
Uitleg

Als expertisecentrum geloven wij in de kracht van het beter maken van het vakgebied contractmanagement in het algemeen en onze (oud-) deelnemers, en het verder helpen ontwikkelen van het vakgebied contractmanagement. Op basis van onze visie dat je nooit ben uitgeleerd en dat de praktijk een uitstekende leerschool is, helpen we je te komen tot een goede en leuke invulling van een stukje kennis opdoen.

Algemeen

Duur

Iedere online masterclass duurt één uur. Deze vinden online plaats via Microsoft Teams.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen van deze webinars. Wel zouden we het leuk vinden als je je ervaringen in je omgeving deelt en anderen wilt wijzen op deze events.

Programma

Elke zes weken organiseert CM Partners een gratis online masterclass op het gebied van contractmanagement. De onderwerpen zijn elke keer verschillend van aard. Er zullen zowel klantcasussen als onderwerpen rondom de methode CATS CM® aan bod komen. Via onze website en onze LinkedIn-kanalen zullen we je op de hoogte houden van de komende sprekers en de onderwerpen.

Data en locatie

Data en tijd

De online masterclasses van CM Community Events vinden in 2021 plaats op:

5 oktober, 18 november en 21 december van 12.30 uur tot 13.30 uur.

Deelnemen?

Wanneer je interesse hebt in het deelnemen aan deze masterclasses, verzoeken we je een e-mail te sturen aan secretariaat@cmpartners.nl. Wij sturen je dan de Microsoft Teams-link voor de gehele reeks aan masterclasses!

Graag tot ziens tijdens de CM Community Events!

""

Download brochure

  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug