CM Community Events

Ontdek de kracht van kennisdeling tijdens je lunchpauze met CM Partners! Sluit je aan bij onze online kennissessies, waar we regelmatig inzichten delen met de boeiende community van contractmanagers in Nederland.

Download deze brochure Schrijf je in

Waarom meedoen?

 • Leer van ervaringen van praktijkdeskundigen in contractmanagement.
 • Laat je inspireren door fascinerende best practices en nieuwe perspectieven.
 • Ontvang waardevolle inzichten van visionaire kennisleiders.
 • Blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in contractmanagement en rondom de onze methodes CATS CM® en CATS RVM®.
8,7
Schrijf je in
 • Inleiding
 • Voor wie?
 • Algemeen
 • Programma en data
 • Prijs
 • Inschrijven
Inleiding

CM Partners koestert het idee van continu samen leren. Daarom organiseren we ongeveer 4 keer per jaar de CM Community Events. Luister tijdens je lunchpauze naar inspirerende sprekers uit de praktijk, die hun waardevolle ervaringen binnen het domein van contractmanagement met je delen. Maar het gaat verder dan luisteren. Er is altijd ruimte voor vragen en interactie, waardoor je de kans krijgt om dieper in te gaan op de materie. Verken een scala aan boeiende onderwerpen, want elke sessie behandelt een nieuw en relevant thema.  Mis deze kans niet om je kennis te vergroten. Schrijf je vandaag nog in voor onze volgende sessie en ontdek wat continu samen leren écht inhoudt!

Voor wie?

De CM Community Events zijn bedoeld voor professionals zonder die net zo gepassioneerd zijn over het vakgebied als wij. Of je nu al bekend bent met het onderwerp of gewoon nieuwsgierig bent naar het verhaal van de spreker, onze kennissessies zijn de perfecte gelegenheid om samen te leren en continu te groeien.

Algemeen

Duur
Elke CM Community Event duurt één uur en vindt plaats via Microsoft Teams. Deelnemers hebben de flexibiliteit om deel te nemen aan elke lunchsessie of een keuze te maken uit de beschikbare onderwerpen.

Materiaal
Elke deelnemer krijgt exclusieve toegang tot ons deelnemersportaal. Wanneer de presentator de presentatie ter beschikking stelt nemen we een pdf-versie van de presentatie daarin op.

Programma en data

De CM Community Events hebben iedere keer een ander onderwerp. Deze onderwerpen kondigen we van te voren aan. Er is altijd ruimte voor vragen en interactie. De sessies vinden plaats van 12.30 uur tot 13.30 uur.

De volgende online kennissessie van CM Community Events vinden plaats op:

Datum Spreker Onderwerp
4 september 2024
12 december 2024
Prijs

Er zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan de CM Community Events. Wel zouden we het leuk vinden als je je ervaringen in je omgeving deelt en anderen wilt wijzen op deze events.

Je hoeft je maar één keer in te schrijven, daarna kan je alle Community Events bijwonen. Je kan je inschrijving beëindigen door een e-mail te sturen naar secretariaat@cmpartners.nl.

Inschrijven
""

Download brochure

 • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug