Online masterclassreeks CM Meesterwerken

De wereld verandert continue en iedereen wordt gedwongen om mee te veranderen. Mensen en organisaties. Opdrachtgevers en leveranciers moeten wendbaar blijven om verbinding te blijven maken met elkaar. En dat is nodig. Alleen met een goede aansluiting van het aandeel van derden en het eigen aandeel in het realiseren van de organisatiedoelstellingen kunnen opdrachtgevers en leveranciers optimaal functioneren in hun zakelijk ecosysteem. Door de snelheid van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen wordt wendbaarheid steeds belangrijker binnen samenwerkingen. Immers, contractdoelstellingen zijn net zo goed onderhevig aan die veranderingen.

Tijdens CM Meesterwerken delen acht sprekers van CM Partners en uit het netwerk van CM Partners hun visie en succesverhalen uit de praktijk. 

Download deze brochure

Waarom deze training

  • Je leert hoe praktijkdeskundigen in het vakgebied contractmanagement omgaan met verandering.
  • Je wordt geïnspireerd door boeiende best practices.
  • Je krijgt nieuwe inzichten van visionaire kennisleiders.
  • Je lunchpauze wordt niet alleen verrijkt met een kennissnack. Je ontvangt tevens een receptenboek met heerlijke, gezonde en eenvoudige lunchrecepten van Chefsbar Centre uit Delft!
  • Over het event
  • Algemeen
  • Programma en inschrijven
Over het event

Voor slechts € 100 kunnen deelnemers van 22 februari tot en met 4 maart op maandag tot en met donderdag een inspirerende masterclass bijwonen tijdens lunchtijd: 12:30 – 13.30 uur.

CM Meesterwerken is een spin-off van de Nationale Contractmanagement Conferentie (NCMC). Tijdens deze online masterclassreeks delen acht sprekers van CM Partners en uit het netwerk van CM Partners hun visie en succesverhalen uit de praktijk rondom het thema ‘Verandering’

Algemeen

Duur 

Acht masterclasses van één uur. Deze masterclasses vinden online plaats via Microsoft Teams. 

Deelnemers aan het de online masterclassreeks kunnen alle acht masterclasses volgen of een keuze hieruit maken.

Kennissnacks met een finishing touch 

Om de kennissnacks die je krijgt tijdens de online masterclasses nog smakelijker te maken, ontvang je vooraf een receptenboek voor heerlijke, gezonde, en eenvoudige gerechten die in een handomdraai klaar zijn.

Kosten

100,- euro

Deze ticketprijs is voor de gehele masterclassreeks van acht online masterclasses. De masterclasses worden niet los aangeboden.

Programma en inschrijven

Voor het programma en de tickets verwijzen we je naar de website van de Nationale Contractmanagement Conferentie: www.cmconferentie.nl

""

Download brochure

  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug