U vindt in deze agenda de eerstvolgende datum van alle trainingen. Bij de training zelf vindt u alle beschikbare uitvoeringsdata.

Training

Juridische zaken voor contractmanagers

18-09-2019

Deze training juridische zaken geeft je de basiskennis waarmee je contracten en algemene voorwaarden kunt opstellen en beoordelen. Je leert de valkuilen en risico’s herkennen. En je leert de mogelijkheden voor geschillenbeslechting. Inclusief checklists en voorbeeldcontracten. 

 

Bekijk deze training

Training

Service Level Agreements in juridisch perspectief voor contractmanagers

25-09-2019

In deze SLA training verkrijg je juridische kennis waarmee je Service Level Agreements kunt opstellen, beoordelen, managen en de complicaties en risico’s kunt herkennen. De belangrijkste onderwerpen in een SLA worden behandeld. Met checklist en voorbeeld SLA’s.

Bekijk deze training

Training

Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

26-09-2019

In deze training leer je contracten voor Cloud computing en andere internetdiensten (o.a. SaaS, IaaS, PaaS, hosting, ontwikkeling webapplicaties) op te stellen, te beoordelen en als contractmanager te managen vanuit juridisch perspectief.

Bekijk deze training

Training

E-learning contractmanagement CATS CM Foundation NL

01-10-2019

In deze e-learning CATS CM Foundation krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Foundation examen

07-10-2019

Het CATS CM Foundation examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Foundation of de e-learning. Het examen is gebaseerd op het boek CATS CM editie 2014. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM Foundation.

Bekijk deze training

Training

Overtuigen en beïnvloeden met meer impact voor contractmanagers

07-10-2019

Wil je leren overtuigen en beïnvloeden met meer impact? Kom dan naar deze korte, krachtige workshop van een dag en leer op basis van de ‘zes geheimen van het overtuigen’ van Cialdini meer impact te creëren in het overtuigen en beïnvloeden van anderen, vanuit jouw eigen kracht.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Practitioner examen

09-10-2019

Het CATS CM Practitioner examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Practitioner. Er wordt getoetst of je het inzicht hebt om CATS CM te kunnen toepassen in de praktijk. Het examen wordt los van de Practitioner training afgenomen.

Bekijk deze training

Training

Leveranciersmanagement

30-10-2019

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, inrichten en onderhouden van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers actief bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

 

Bekijk deze training

Training

Financiele zaken voor contractmanagers

31-10-2019

In de training financiële zaken voor contractmanagers leer je hoe je financieel grip kunt houden op je contracten en goed kunt samenwerken met je financiële afdeling. Je krijgt inzicht in de samenhang van de verschillende financiële zaken in een organisatie en leert een financieel dashboard maken.

Bekijk deze training

Training

Miniseminar contractmanagement (gratis)

06-11-2019

Het miniseminar contractmanagement gaat over onze visie op het vakgebied, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation

08-11-2019

In deze basistraining krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM®. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

Training

Aanbesteden voor contractmanagers

18-11-2019

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Practitioner

26-11-2019

In vervolg op de CATS CM Foundation training leer je CATS CM® toepassen op je eigen contracten. Je oefent de verschillende activiteiten bij het managen van contracten, zodat je CATS CM voor al je contracten kunt gaan gebruiken. Na de training kun je het CATS CM Practitioner examen afleggen.

Bekijk deze training

Training

Verdieping juridische zaken voor contractmanagers

27-11-2019

De focus van deze training verdieping juridische kennis contractmanagement ligt op het opdoen van kennis en vaardigheden om afspraken vast te leggen zoals je ze bedoelt en zo te bereiken wat je beoogt. Je kunt onderwerpen uit je eigen praktijk inbrengen en er is veel ruimte voor vragen en voorbeelden.

Bekijk deze training

Bel mij terug