Je vindt in deze agenda de eerstvolgende datum van alle trainingen. Bij de training zelf vind je alle beschikbare uitvoeringsdata.

Training

CATS CM versie 4, updatetraining

09-12-2021

De vorige versie van de methode CATS CM® dateert uit 2014. Daarmee is de basis gelegd voor een methodisch succesvolle aanpak van het contractmanagement. Sinds het leggen van die basis is contractmanagement op alle niveaus binnen de organisaties beïnvloed door maatschappijbrede en de veranderingen. Hoog tijd voor een significante update van de methode om deze veranderingen te vertalen naar de praktijk van contractmanagement.

Deze updatetraining leid je binnen een paar uur op een efficiënte manier door de wijzigingen in de methode CATS CM®, waardoor je weer helemaal op de hoogte bent. Zo kun je het contractmanagement binnen jouw organisatie nog succesvoller kunt maken.

Heb jij in het verleden een training CATS CM® gevolgd? Dan is deze training van groot toegevoegde waarde voor jou!

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation

14-12-2021

In deze basistraining (die zowel klassikaal als online gegeven wordt) krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®.  

Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen.  

Bekijk deze training

Training

CATS CM Practitioner examen

20-12-2021

Het CATS CM® Practitioner examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM® Practitioner. In het examen wordt getoetst of je het inzicht hebt om CATS CM® te kunnen toepassen in de praktijk. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM® Practitioner. Het examen wordt los van de Practitioner training afgenomen.

Bekijk deze training

Training

CM Community Events

21-12-2021

Eens per ongeveer zes weken deelt CM Partners, via een online masterclass tijdens de lunch, kennis met de community van contractmanagers in Nederland. Sprekers uit de praktijk. Die vertellen over wat hun ervaringen zijn bij het uitvoeren, implementeren en leren van contractmanagement. Inspirerende sprekers. Wisselende onderwerpen.

Bekijk deze training

Training

Introductie CATS CM contractmanagement voor servicemanagers

11-01-2022

In deze training krijg je inzicht in de verantwoordelijkheden van contractmanagers en servicemanagers, en hoe je als servicemanager en contractmanager elkaar goed kunt aanvullen en samenwerken, met als basis de methode CATS CM® voor contractmanagement.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation voor inkopers

19-01-2022

Deze training geeft inkopers van zowel aanbestedingsplichtige als niet-aanbestedingsplichtige organisaties inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement in relatie tot inkoop op basis van de beproefde contractmanagementmethode CATS CM®.

Bekijk deze training

Training

Miniseminar contractmanagement (gratis)

31-01-2022

Het miniseminar contractmanagement gaat over onze visie op het vakgebied, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM®. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege grote belangstelling max. 2 personen per organisatie per keer inschrijven.

Bekijk deze training

Evenement

De Nationale Contractmanagement Conferentie 2022

08-02-2022

Op 8 februari 2022 hebben we weer een nieuwe editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie (NCMC) op de agenda staan! Momenteel wordt er druk gewerkt aan het thema en het bijbehorende programma met inspirerende sprekers en leerzame sessies. Meer informatie volgt in oktober 2021.

Website NCMC

Training

Workshop contractmanagement voor contracteigenaren en lijnmanagers

10-02-2022

Workshop voor lijnmanagers om in korte tijd geïnformeerd te worden over de voordelen van proactief contractmanagement, hoe dit volgens CATS CM®  gedaan wordt en wat je rol als contracteigenaar daarin is. Ook voor lijnmanagers die snel een overzicht willen hebben van het vakgebied.

 

Bekijk deze training

Training

Contractbeheer op basis van CATS CM

14-03-2022

In deze basistraining van een dag krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractbeheer. Je leert welke activiteiten gedaan moeten worden om het contractdossier goed bij te houden en informatie te kunnen verschaffen aan bij het contract betrokken personen.

Bekijk deze training

Training

Financiele zaken voor contractmanagers

15-03-2022

In de training financiële zaken voor contractmanagers leer je hoe je financieel grip kunt houden op je contracten en goed kunt samenwerken met je financiële afdeling. Je krijgt inzicht in de samenhang van de verschillende financiële zaken in een organisatie en leert een financieel dashboard maken.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Expert

31-03-2022

In deze training word je je bewust van de impact van jouw communicatie en gedrag op interne en externe stakeholders. Je leert resultaatgerichte keuzes te maken in je (communicatieve) gedrag, gebaseerd op win-win denken om de contract- en organisatiedoelstellingen te halen. Na de training leg je het CATS CM® Expert examen af door middel van  het uitwerken van een examenportfolio.

Bekijk deze training

Training

Leveranciersmanagement

26-04-2022

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, inrichten en onderhouden van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers actief bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

 

Bekijk deze training

Training

Aanbesteden voor contractmanagers

25-05-2022

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Bel mij terug