Training

Contractmanagement CATS CM Foundation

24-05-2018

In deze basistraining krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM®. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

Training

E-learning contractmanagement CATS CM Foundation NL

01-06-2018

In deze e-learning krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

Training

E-learning Contract Management CATS CM Foundation English

01-06-2018

In this e-learning you get knowledge of the what, how and why of Contract Management. You will learn the structure and terminology of the proven Contract Management method CATS CM. With this knowledge you can do the CATS CM Foundation exam.

Bekijk deze training

Training

Miniseminar contractmanagement (gratis)

04-06-2018

Miniseminar over onze visie op contractmanagement, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk deze training

Training

Contractbeheer op basis van CATS CM

06-06-2018

In deze basistraining van een dag krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractbeheer. Je leert welke activiteiten gedaan moeten worden om het contractdossier goed bij te houden en informatie te kunnen verschaffen aan bij het contract betrokken personen.

Bekijk deze training

Training

Onderhandelen voor contractmanagers

06-06-2018

Op basis van je eigen krachte optimale resultaten boeken bij gesprekken met tegenstrijdige belangen, zowel op inhoudelijk gebied als op het gebied van het goed houden van de relatie.

Bekijk deze training

Training

Introductie CATS CM contractmanagement voor servicemanagers

11-06-2018

In deze training krijg je inzicht in de verantwoordelijkheden van contractmanager en servicemanager, en hoe je als servicemanager en contractmanager elkaar goed kunt aanvullen en samenwerken, met als basis de methode CATS CM voor contractmanagement.

Bekijk deze training

Training

Conflicthantering voor contractmanagers

13-06-2018

Op basis van je eigen kracht op een diplomatieke wijze leren omgaan met belangentegenstellingen en deze helpen oplossen.

Bekijk deze training

Training

Introductie blockchain en smart contracts voor contractmanagers

18-06-2018

In deze introductietraining van een halve dag krijg je inzicht in blockchain en smart contracts, en het belang ervan voor contractmanagement.

Bekijk deze training

Training

Verdieping juridische zaken voor contractmanagers

20-06-2018

In deze training vul je je juridische basiskennis aan, zodat je meer kennis hebt en de vaardigheid bezit om afspraken in contracten zodanig vast te leggen dat je bereikt wat je beoogt. Je kunt onderwerpen uit je eigen praktijk inbrengen en er is veel ruimte voor vragen en voorbeelden.

Bekijk deze training

Training

Overtuigingskracht voor contractmanagers

20-06-2018

Anderen voor standpunten en ideeën kunnen winnen en draagvlak creëren op een manier die bij jou past en je persoonlijke OvertuigingsFormule ontwikkelen.

Bekijk deze training

Training

Financiele zaken voor contractmanagers

21-06-2018

In de training financiële zaken voor contractmanagers leer je hoe je financieel grip kunt houden op je contracten en goed kunt samenwerken met je financiële afdeling. Je krijgt inzicht in de samenhang van de verschillende financiële zaken in een organisatie en leert een financieel dashboard maken.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Foundation examen

05-07-2018

Het CATS CM Foundation examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Foundation of de e-learning. Het examen is gebaseerd op het boek CATS CM editie 2014. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM Foundation.

Bekijk deze training

Training

Leergang contractmanagement Rijksoverheid

04-09-2018

De praktijkgerichte Leergang Contractmanagement biedt je een goede basis als contractmanager bij de Rijksoverheid. Naast de trainingsdagen doe je het examen CATS CM Foundation en maak je een verbeterplan voor het contractmanagement binnen je eigen werkveld.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement implementatie

11-09-2018

In de training contractmanagement implementatie leer je hoe je het contractmanagementproces binnen je organisatie kunt implementeren. Waar moet je aan denken? Wat werkt wel en wat werkt niet in het ‘change management’ proces van de implementatie? 

Bekijk deze training

Training

Aanbesteden voor contractmanagers

13-09-2018

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Practitioner

18-09-2018

In dit vervolg op de Foundation training leer je CATS CM® toepassen op je eigen contracten. Je oefent de verschillende activiteiten die je als contractmanager uitvoert bij het managen van contracten, zodat je CATS CM voor al je contracten kunt gaan gebruiken.

Bekijk deze training

Training

Juridische zaken voor contractmanagers

18-09-2018

Deze training juridische zaken geeft je de basiskennis waarmee je contracten en algemene voorwaarden kunt opstellen en beoordelen. Je leert de valkuilen en risico’s herkennen. En je leert de mogelijkheden voor geschillenbeslechting. Inclusief checklists en voorbeeldcontracten. 

 

Bekijk deze training

Training

Service Level Agreements in juridisch perspectief voor contractmanagers

26-09-2018

In deze SLA training verkrijg je juridische kennis waarmee je Service Level Agreements kunt opstellen, beoordelen, managen en de complicaties en risico’s kunt herkennen. De belangrijkste onderwerpen in een SLA worden behandeld. Met checklist en voorbeeld SLA’s.

Bekijk deze training

Training

Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

27-09-2018

In deze training leer je contracten voor Cloud computing en andere internetdiensten (o.a. SaaS, IaaS, PaaS, hosting, ontwikkeling webapplicaties) op te stellen, te beoordelen en als contractmanager te managen vanuit juridisch perspectief.

Bekijk deze training

Training

Leveranciersmanagement

31-10-2018

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, structureren, inrichten, onderhouden en monitoren van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers een ‘accelerator’ worden voor jouw organisatie.

 

Bekijk deze training

Oeps! We konden je formulier niet vinden.