Je vindt in deze agenda de eerstvolgende datum van alle trainingen. Bij de training zelf vind je alle beschikbare uitvoeringsdata.

Training

Aanbesteden voor contractmanagers

04-04-2023

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Training

CM Community Events

05-04-2023

Eens per ongeveer zes weken deelt CM Partners, via een online kennissessie tijdens de lunch, kennis met de community van contractmanagers in Nederland. Sprekers uit de praktijk. Die vertellen over wat hun ervaringen zijn bij het uitvoeren, implementeren en leren van contractmanagement. Inspirerende sprekers. Wisselende onderwerpen.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Practitioner examen

24-04-2023

Het CATS CM® Practitioner examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM® Practitioner. In het examen wordt getoetst of je het inzicht hebt om CATS CM® te kunnen toepassen in de praktijk. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM® Practitioner. Het examen wordt los van de Practitioner training afgenomen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation

01-05-2023

In deze basistraining (die zowel klassikaal als online gegeven wordt) krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®.

Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen. 

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation voor het sociaal domein

08-05-2023

In samenwerking met zorgexpert YouBasics – In deze basistraining krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde CATS CM®-methode. Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen.

Bekijk deze training

Training

Workshop contractmanagement voor contracteigenaren en lijnmanagers

17-05-2023

Workshop voor lijnmanagers om in korte tijd geïnformeerd te worden over de voordelen van proactief contractmanagement, hoe dit volgens CATS CM®  gedaan wordt en wat je rol als contracteigenaar daarin is. Ook voor lijnmanagers die snel een overzicht willen hebben van het vakgebied.

 

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Expert

25-05-2023

In deze training word je je bewust van de impact van jouw communicatie en gedrag op interne en externe stakeholders. Je leert resultaatgerichte keuzes te maken in je (communicatieve) gedrag, gebaseerd op win-win denken om de contract- en organisatiedoelstellingen te halen. Na de training leg je het CATS CM® Expert examen af door middel van  het uitwerken van een examenportfolio.

Bekijk deze training

Training

Contractbeheer op basis van CATS CM

05-06-2023

In deze basistraining van een dag krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractbeheer. Je leert welke activiteiten gedaan moeten worden om het contractdossier goed bij te houden en informatie te kunnen verschaffen aan bij het contract betrokken personen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation voor inkopers

28-06-2023

Deze training geeft inkopers van zowel aanbestedingsplichtige als niet-aanbestedingsplichtige organisaties inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement in relatie tot inkoop op basis van de beproefde contractmanagementmethode CATS CM®.

Bekijk deze training

Training

Miniseminar contractmanagement (gratis)

13-07-2023

Het miniseminar contractmanagement gaat over onze visie op het vakgebied, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM®. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege grote belangstelling max. 2 personen per organisatie per keer inschrijven.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Practitioner

19-09-2023

In deze driedaagse training (die zowel klassikaal als online gegeven wordt) leer je de in de CATS CM® Foundation training geleerde theorie toepassen op een van je eigen contractenJe oefent de contractmanagementactiviteiten gebaseerd op de Contractmanagement Essentials en bouwt een beeld op van de stappen die in je eigen organisatie nodig zijn voor verdere professionalisering en implementatie binnen je eigen organisatie. 

Na de training kun je het CATS CM® Practitioner examen afleggen. 

Bekijk deze training

Evenement

De Nationale Contractmanagement Conferentie 2023

10-10-2023

Binnenkort volgt er meer informatie over het thema van 2023!

9:00 – 17:30 uur | NBC Congrescentrum

Website NCMC

Training

Leveranciersmanagement

11-10-2023

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, inrichten en onderhouden van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers actief bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

 

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation/Practitioner

03-11-2023

In deze gecombineerde CATS CM® Foundation-Practitioner training van vier dagen maak je kennis met het vakgebied contractmanagement en de methode CATS CM® en leer je gelijk CATS CM® toepassen op je eigen contracten. Je oefent de verschillende activiteiten die je als contractmanager uitvoert bij het managen van contracten, zodat je CATS CM® voor al je contracten kunt gebruiken.

Bekijk deze training

Bel mij terug