U vindt in deze agenda de eerstvolgende datum van alle trainingen. Bij de training zelf vindt u alle beschikbare uitvoeringsdata.

Training

Contractmanagement CATS CM Practitioner

03-09-2020

In deze training leer je de in de CATS CM® Foundation training geleerde theorie toepassen op een van je eigen contractenJe oefent de contractmanagementactiviteiten gebaseerd op de Contractmanagement Essentials en bouwt een beeld op van de stappen die in je eigen organisatie nodig zijn voor verdere professionalisering en implementatie binnen je eigen organisatie. 

Na de training kun je het CATS CM® Practitioner examen afleggen. 

Bekijk deze training

Training

Miniseminar contractmanagement (gratis)

03-09-2020

Het miniseminar contractmanagement gaat over onze visie op het vakgebied, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM®. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk deze training

Training

Leergang contractmanagement op basis van CATS CM

07-09-2020

Vakopleiding voor contractmanagers gebaseerd op de beproefde methode CATS CM voor contractmanagement. Na het succesvol doorlopen van de leergang ontvang je het diploma ‘Leergang contractmanagement op basis van CATS CM©‘.

Bekijk deze training

Training

Juridische zaken voor contractmanagers

09-09-2020

Deze training juridische zaken geeft je de basiskennis waarmee je contracten en algemene voorwaarden kunt opstellen en beoordelen. Je leert de valkuilen en risico’s herkennen. En je leert de mogelijkheden voor geschillenbeslechting. Inclusief checklists en voorbeeldcontracten. 

 

Bekijk deze training

Training

Leergang contractmanagement voor de overheid

10-09-2020

De praktijkgerichte Leergang contractmanagement voor de overheid op HBO-niveau biedt je een goede basis als contractmanager bij de overheid en leidt op voor het diploma ‘Leergang contractmanagement op basis van CATS CM voor de overheid’.

Bekijk deze training

Training

Aanbesteden voor contractmanagers

15-09-2020

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Expert

17-09-2020

In deze training word je je bewust van de impact van jouw communicatie en gedrag op interne en externe stakeholders. Je leert resultaatgerichte keuzes te maken in je (communicatieve) gedrag, gebaseerd op win-win denken om de contract- en organisatiedoelstellingen te halen. Na de training leg je het CATS CM® Expert examen af door middel van  het uitwerken van een examenportfolio.

Bekijk deze training

Training

Contractbeheer op basis van CATS CM

22-09-2020

In deze basistraining van een dag krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractbeheer. Je leert welke activiteiten gedaan moeten worden om het contractdossier goed bij te houden en informatie te kunnen verschaffen aan bij het contract betrokken personen.

Bekijk deze training

Training

Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

01-10-2020

In deze training leer je contracten voor Cloud computing en andere internetdiensten (o.a. SaaS, IaaS, PaaS, hosting, ontwikkeling webapplicaties) op te stellen, te beoordelen en als contractmanager te managen vanuit juridisch perspectief.

Bekijk deze training

Training

Contractmanagement CATS CM Foundation

05-10-2020

In deze basistraining krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®.  

Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen.  

Bekijk deze training

Training

Service Level Agreements in juridisch perspectief voor contractmanagers

07-10-2020

In deze SLA training verkrijg je juridische kennis waarmee je Service Level Agreements kunt opstellen, beoordelen, managen en de complicaties en risico’s kunt herkennen. De belangrijkste onderwerpen in een SLA worden behandeld. Met checklist en voorbeeld SLA’s.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Foundation examen

09-10-2020

Het CATS CM Foundation examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Foundation. Het examen is gebaseerd op het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM Foundation.

Bekijk deze training

Training

Financiele zaken voor contractmanagers

27-10-2020

In de training financiële zaken voor contractmanagers leer je hoe je financieel grip kunt houden op je contracten en goed kunt samenwerken met je financiële afdeling. Je krijgt inzicht in de samenhang van de verschillende financiële zaken in een organisatie en leert een financieel dashboard maken.

Bekijk deze training

Training

CATS CM Practitioner examen

30-10-2020

Het CATS CM® Practitioner examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Practitioner. Er wordt getoetst of je het inzicht hebt om CATS CM® te kunnen toepassen in de praktijk. Het examen wordt los van de Practitioner training afgenomen.

Bekijk deze training

Training

Leveranciersmanagement

04-11-2020

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, inrichten en onderhouden van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers actief bijdragen aan jouw organisatiedoelen.

 

Bekijk deze training

Training

Verdieping juridische zaken voor contractmanagers

25-11-2020

De focus van deze training verdieping juridische kennis contractmanagement ligt op het opdoen van kennis en vaardigheden om afspraken vast te leggen zoals je ze bedoelt en zo te bereiken wat je beoogt. Je kunt onderwerpen uit je eigen praktijk inbrengen en er is veel ruimte voor vragen en voorbeelden.

Bekijk deze training

Bel mij terug