Niemand Kan Het Alleen Executive Masterclass Contractmanagement

Verandering is niet nieuw. Het is van alle tijden. Adequaat en tijdig reageren op deze snel veranderende omgeving is een vereiste voor de bedrijfsvoering en continuïteit van uw organisatie. De afgelopen jaren zetten zowel leveranciers als opdrachtgevers daarbij steeds meer partijen in en ontstaan nieuwe samenwerkingsvormen. Het aantal contracten is toegenomen en/of zijn een complexe keten van contracten, een ecosysteem van afhankelijkheden en contracten. Waarde creëren doe je samen. Het open blijven staan voor invloeden van buitenaf is essentieel voor het functioneren van dit ecosysteem. Dit vraagt om flexibiliteit en een krachtige regie op het totale complex aan contracten. Deze masterclass is onderdeel van het initiatief #NiemandKanHetAlleen, waarbij lokale horecaondernemers worden gesteund met de volledige opbrengst van deze masterclass.

Download deze brochure Boek deze training

Waarom deze training

  • #NiemandKanHetAlleen, ook jouw organisatie niet;
  • Contractmanagement is cruciaal tegenwoordig;
  • CM Partners steunt met deze masterclass lokale horecaondernemers van Chefsbar Centre.
  • Over het initiatief
  • Algemeen
  • Data en inschrijven
Over het initiatief

Voor slechts € 500 krijgen deelnemers aan #NiemandKanHetAlleen toegang tot een unieke, speciaal voor dit initiatief ontwikkelde online course: de Executive Masterclass Contractmanagement.

Deskundigen Linda Tonkes en Arjen van Berkum nemen je in twee blokken van drie uur mee langs de invloedrijke facetten in het domein van contractmanagement.

Gesigneerd boek CATS CM® versie 4

Voor aanvang van de online course ontvangen de deelnemers het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’, speciaal voor deze gelegenheid uiteraard gesigneerd door auteur Linda Tonkes.

‘Ouderwets’ spectaculair dineren

De kers op de taart, het lekkerste, bewaren we voor het laatst. Zodra ieders veiligheid weer geborgd kan worden en de regels het toelaten. Uit dankbaarheid organiseren Raymond en Maurice van Chefsbar Centre een avond met de smaaksensaties waarover wij zo hoog van de toren blazen. Een dineravond met een goud randje, precies zoals horecabeleving hoort te zijn. Speciaal voor de supporters van ons initiatief #NiemandKanHetAlleen.

Algemeen

Duur 

De course duurt één dag (zes uur) en vindt online plaats via Microsoft Teams. 

Materiaal 

Als cursusmateriaal ontvang je het boek CATS CM® versie 4Van werken aan contracten naar contracten die werken . 

Kosten

500,- euro

Data en inschrijven

Niemand Kan Het Alleen Executive Masterclass Contractmanagement

27-01-2021  09:00
Microsoft Teams, online
online

Boek deze training

""

Download brochure

  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Om je te helpen bij je opleidingskeuze, nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Bel mij terug