Hieronder een overzicht van onze klassikale en online trainingen. De opties vind je bij de trainingsinformatie.

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Foundation voor het sociaal domein

In samenwerking met zorgexpert YouBasics – In deze basistraining krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde CATS CM®-methode. Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen.

Bekijk deze training

CATS CM

CM Community Events

Eens per ongeveer zes weken deelt CM Partners, via een online kennissessie tijdens de lunch, kennis met de community van contractmanagers in Nederland. Sprekers uit de praktijk. Die vertellen over wat hun ervaringen zijn bij het uitvoeren, implementeren en leren van contractmanagement. Inspirerende sprekers. Wisselende onderwerpen.

Bekijk deze training

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Foundation voor inkopers

Deze training geeft inkopers van zowel aanbestedingsplichtige als niet-aanbestedingsplichtige organisaties inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement in relatie tot inkoop op basis van de beproefde contractmanagementmethode CATS CM®.

Bekijk deze training

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Foundation

In deze basistraining (die zowel klassikaal als online gegeven wordt) krijg je inzicht in het hoe, wat, en waarom van contractmanagement. Je leert grip te krijgen op contracten en de contractrisico’s met de beproefde methode CATS CM®.   Na het volgen van de training kun je je kennis aantoonbaar maken door het CATS CM® Foundation-examen af te leggen.  

Bekijk deze training

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Practitioner

In deze training (die zowel klassikaal als online gegeven wordt) leer je de in de CATS CM® Foundation training geleerde theorie toepassen op een van je eigen contracten. Je oefent de contractmanagementactiviteiten gebaseerd op de Contractmanagement Essentials en bouwt een beeld op van de stappen die in je eigen organisatie nodig zijn voor verdere professionalisering en implementatie binnen je eigen […]

Bekijk deze training

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Expert

In deze training word je je bewust van de impact van jouw communicatie en gedrag op interne en externe stakeholders. Je leert resultaatgerichte keuzes te maken in je (communicatieve) gedrag, gebaseerd op win-win denken om de contract- en organisatiedoelstellingen te halen. Na de training leg je het CATS CM® Expert examen af door middel van  […]

Bekijk deze training

CATS CM

Miniseminar contractmanagement (gratis)

Het miniseminar contractmanagement gaat over onze visie op het vakgebied, de voordelen van proactief contractmanagement, de valkuilen, de succesfactoren en de basisaspecten van onze methode CATS CM®. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege grote belangstelling max. 2 personen per organisatie per keer inschrijven.

Bekijk dit miniseminar

CATS CM

Contractbeheer op basis van CATS CM

In deze basistraining van een dag krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractbeheer. Je leert welke activiteiten gedaan moeten worden om het contractdossier goed bij te houden en informatie te kunnen verschaffen aan bij het contract betrokken personen.

Bekijk deze training

CATS CM

CATS CM versie 4, updatetraining

De vorige versie van de methode CATS CM® dateert uit 2014. Daarmee is de basis gelegd voor een methodisch succesvolle aanpak van het contractmanagement. Sinds het leggen van die basis is contractmanagement op alle niveaus binnen de organisaties beïnvloed door maatschappijbrede en de veranderingen. Hoog tijd voor een significante update van de methode om deze […]

Bekijk deze training

CATS CM

CATS CM Foundation examen

Het CATS CM® Foundation examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM® Foundation. Het examen is gebaseerd op het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’. Bij succes ontvang je direct digitaal het certificaat CATS CM® Foundation.

Bekijk dit examen

CATS CM

CATS CM Practitioner examen

Het CATS CM® Practitioner examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM® Practitioner. In het examen wordt getoetst of je het inzicht hebt om CATS CM® te kunnen toepassen in de praktijk. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM® Practitioner. Het examen wordt los van de Practitioner training afgenomen.

Bekijk dit examen

Bel mij terug

Vorm

Categorie

Rol

Incompany

Al onze trainingen zijn ook incompany mogelijk. We nemen graag contact met je op over de mogelijkheden

Bel mij terug

Bel mij terug