IMPACT2: Info Support ondersteunt bedrijfsgroei met contractmanagement

Door Linda Tonkes

Info Support is met haar maatwerksoftware, data solutions, beheer en IT trainingen vooral actief in de sectoren agrifood, energie, finance, mobiliteit, pensioen en zorg. In de kantoren in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE) huizen meer dan 400 medewerkers. De werkwijze van Info Support kenmerkt zich door een aantal waarden: ambitieus,eigenwijs, slim, sociaal en doordacht. Ook contractmanagement speelt een rol in het waarmaken van deze kernwaarden. De groei van onder andere hun beheerdiensten en resultaat verplichtende contracten bracht steeds meer verantwoordelijkheden mee voor Info Support. Met die groei werden ook de risico’s groter.

CATS CM® als basis voor een nauwsluitende strategie

Tijdens een evaluatie scoorde het aanbod van trainingen en diensten van CM Partners, waarvan de methode CATS CM® de grondslag is, erg goed. Dit werd versterkt door twee elementen, namelijk de persoonlijke aanpak van CM Partners en haar continue investering in de groei en ontwikkeling van het vakgebied in het algemeen. En een goed gevoel is immers de beste basis voor een samenwerking!

Henk van de Pol - Info Support

Henk van de Pol – Info Support

In onze uitgebreide klantcase kun je alles lezen over de samenwerking met Info Support. Hierin vertelt Henk van der Pol wat de implementatie van CATS CM® en de trainingen van CM Partners hebben opgeleverd voor het software en business intelligence bedrijf:

√ Betere risicobeheersing
√ Meer transparantie
√ Uniforme werkwijze
√ Realisatie kostenbesparing
√ Waarborgen resultaatafspraken

 

Download de klantcase van Info Support

Download klantcase Info Support

Bedankt voor je interesse, we sturen de pdf direct naar je toe!
  • We zijn benieuwd naar je bevindingen. Naar aanleiding van je interesse nemen we eerdaags nog even contact met je op.

Een groot aantal organisaties in de publieke en private sector heeft inmiddels voor onze contractmanagement methode CATS CM® gekozen. Daar zijn we trots op! Net als op het feit dat wij vele van deze organisaties mogen helpen bij het professionaliseren van hun contractmanagement. Ook een keer koffie drinken?  Neem contact op met Marc de Meij of bel 0852 10 05 31.

Bel mij terug