Contractmanagement 2.0 – grip op contracten [Video]

Door Linda Tonkes

Op 6 februari 2018 vindt alweer de negende Nationale Contractmanagement Conferentie plaats; ditmaal in Hotel Houten. Onder andere topsprekers als Ron van Kemenade (ING), Petra Zijlstra (Shell), Wendy Lawson (IACCM) en de Fountainheads voorzien de deelnemers van een kijkje in de veelbelovende toekomst van contractmanagement. Zij geven een betrouwbare inschatting op het gebied van trends die daadwerkelijk blijvende impact op contracten zullen hebben. Eén ding wordt de deelnemers op deze dag in ieder geval duidelijk: ben ik nu wel of niet klaar voor contractmanagement 2.0?!

Denk bijvoorbeeld aan invloeden die ontstaan door de manier waarop mensen straks werken en de inzet van steeds weer nieuwe technologieën. Al deze veranderingen betekenen een toenemende diversiteit in de manier waarop contracten het beste gemanaged kunnen worden. Hoe kun je de hieruit voortvloeiende kansen benutten?

Hype of trend?

Kunstmatige intelligentie, cloud, blockchain, agile, circulair inkopen, nieuwe werkgeneraties, veranderende samenwerkingsvormen en ga zo maar door. Welke technologische en sociale hypes gaan over in trends en zullen daarom invloed hebben op de manier waarop contracten gesloten worden? En wat doet dat vervolgens met opdrachtgever-leveranciersrelaties of met beheersystemen?

Kom ook naar #NCMC18!

Gert-Jan Vlasveld, Senior partner van organisator CM Partners, vertelt je in de video wat je kunt verwachten op deze wederom inspirerende editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie op 6 februari 2018. Door kennis en inzichten omtrent contractmanagement te delen, maken we bij CM Partners organisaties en vakgenoten bewust van de mogelijkheden binnen het vakgebied. Op deze conferentie bundelen we de krachten met organisaties die invloedrijke trends uitstekend weten te signaleren en daarop durven anticiperen. Dat betekent dat zij in deze snel veranderende maatschappij continu innoveren. En wat is er nu mooier dan leren van elkaar?

Bekijk de video! Hopelijk zien we jou ook (terug) op #NCMC18.
Meld je aan op www.cmconferentie.nl

 

 

Bel mij terug