CM Partners steunt lokale horecahelden in Delft

Door Kelly Turenhout
15 - 10 - 2020 - Nieuws Training

In het boek over CATS CM® versie 4 beschreven auteurs Linda Tonkes en Gert-Jan Vlasveld de situatie waarin organisaties in de loop der jaren door specialisatie zijn beland: niemand kan het meer alleen. Iedereen uit de wereld van contractmanagement weet dat die waarheid universeel is.

De pandemische crisis is voor iedereen zwaar geweest. Voor ons als CM Partners betekende het dat we even moesten duimen toen enkele werknemers toch ziek werden, maar zij gelukkig zonder te veel problemen weer beter werden. Ook werden alle opleidingen naar online omgezet. Ook dat is goed gegaan, mede dankzij de flexibiliteit van onze cursisten en de wens van vele klanten om juist nu door te gaan met trainen. Dat maakt dat wij als bedrijf geen enkele aanspraak op welke regeling dan ook hebben hoeven maken. Tegelijk bereikte in deze donkere periode de Nederlandse versie van het nieuwste boek de tweede plek in de top 100 van managementboek.nl. We voelen grote dankbaarheid, want er zijn ook veel ondernemers die het zwaar hebben. Vooral in branches waarbij creatief denken nog maar weinig kan oplossen, zoals in de horeca.

#NiemandKanHetAlleen

Daarom organiseert CM Partners #NiemandKanHetAlleen, een initiatief waarvan alle opbrengst naar onze lokale horecahelden van Chefsbar Centre gaat. Iedereen heeft wel een favoriete plek om naartoe te gaan. Een plek waar de gastvrijheid is zoals die moet zijn, een plek waar het eten je doet watertanden en waar je altijd kunt bouwen op een fijne sfeer. Een plek waar je nu dus voorlopig weer niet heen mag.

Voor ons team is dat Chefsbar Centre in Delft. Een fantastisch bedrijf getrokken door twee jonge, ondernemers, die een jaar geleden hun droom verwezenlijkten met de start van hun etablissement. Nu zitten Raymond en Maurice midden in de storm.

Je doet het nooit alleen, je bent nooit alleen, je kan het niet alleen. We hebben een unieke ‘mind booster’ gecreëerd. Een unieke ervaring en een hart onder de riem voor Raymond en Maurice, waarbij de hersenen zowel door kennis als door smaaksensaties verfrissend geprikkeld worden.

De Executive Masterclass Contractmanagement

Voor slechts € 500 krijgen deelnemers aan #NiemandKanHetAlleen toegang tot een unieke, speciaal voor dit initiatief ontwikkelde online course: de Executive Masterclass Contractmanagement. Deskundigen Linda Tonkes en Arjen van Berkum nemen hen in twee blokken van drie uur mee langs de invloedrijke facetten in het domein van contractmanagement.

Gesigneerd boek CATS CM® versie 4

Voor aanvang van de online course ontvangen de deelnemers het boek ‘CATS CM® versie 4, van werken aan contracten naar contracten die werken’, speciaal voor deze gelegenheid uiteraard gesigneerd door auteur Linda Tonkes.

‘Ouderwets’ spectaculair dineren

De kers op de taart, het lekkerste, bewaren we voor het laatst. Zodra ieders veiligheid weer geborgd kan worden en de regels het toelaten. Uit dankbaarheid organiseren Raymond en Maurice een echte Chefsbar Centre avond met de smaaksensaties waarover wij nu zo hoog van de toren blazen. Een dineravond met een goud randje, precies zoals horecabeleving hoort te zijn. Speciaal voor de supporters van ons initiatief #NIemandKanHetAlleen.

Steun Chefsbar Centre, je leert ervan

Alle opbrengsten, zonder ook maar enige aftrek van kosten voor CM Partners gaan naar deze fantastische horecaondernemers. Na de aanmelding voor de masterclass ontvangen deelnemers uiteraard gewoon een factuur voor de administratie. We zijn niet alleen, Raymond en Maurice zijn ook niet alleen. Toch?

Voor meer informatie over dit initiatief, bekijk de informatiepagina Executive Masterclass Contractmanagement.

Wij geloven erin dat in deze moeilijke tijden goedlopende organisaties de getroffenen moeten steunen, zoals het een ecosysteem betaamd.

Doe je mee?

 

Bel mij terug