Arbeidsmarktbemiddeling voor contractmanagement

Altijd de slimste match, voor organisaties en contractmanagers/-beheerders.

Doen waar je goed in bent en de rest uitbesteden. Focus is hét kernbegrip van de hedendaagse bedrijfsvoering. Daardoor ontstaan er steeds meer langdurige samenwerkingen. Het gevolg? Een toename in contracten met derden over de gehele breedte van de maatschappij. Het beroep van contractmanager wordt dus steeds populairder en belangrijker!

CMP Capacity vereenvoudigt de matchmaking op de contractmanagement arbeidsmarkt, voor zowel organisaties als (freelance) contractmanagers en -beheerders.

CMP Capacity Vacatureplatform

We brengen de vraag uit de markt bij elkaar op ons vacatureplatform en verenigen aanbod in een netwerk van en voor contractmanagement professionals. Zowel ervaren contractmanagers- of beheerders als aanstormend talent kunnen zich aansluiten bij ons netwerk. Een vacature plaatsen? Je nieuwe baan of project vinden?

Eerdaags beschikbaar, op de hoogte blijven?  Ontvang een e-mailnotificatie

CMP Capacity Recruitment

We bemiddelen ook actief in het vinden van de juiste arbeidsmatch. Wij vinden voor jouw organisatie de contractmanagement professional die de dynamiek van je organisatie begrijpt. Ook zorgen we indien gewenst dat hij of zij getraind is in de erkende contractmanagement methode CATS CM®. Dat is recruitment op maat.

Komt jouw organisatie (tijdelijk) contractmanagers of -beheerders tekort? Of ben je op zoek naar een professional met specifieke expertise op het gebied van contractmanagement? Wij helpen je graag bij deze zoektocht!

Ja, laten we kennismaken

Kennismakingsgesprek

Laat je telefoonnummer achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.

 

Bel mij terug