CATS CM

Contractmanagement CATS CM Foundation

In deze basistraining krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM®. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

CATS CM

E-learning contractmanagement CATS CM Foundation NL

In deze e-learning krijg je inzicht in het wat, hoe en waarom van contractmanagement. Je leert op praktische wijze grip te krijgen op contracten en de risico’s daarin met de beproefde methode CATS CM. Met deze kennis kun je het CATS CM Foundation examen afleggen.

Bekijk deze training

CATS CM

E-learning Contract Management CATS CM Foundation English

In this e-learning you get knowledge of the what, how and why of Contract Management. You will learn the structure and terminology of the proven Contract Management method CATS CM. With this knowledge you can do the CATS CM Foundation exam.

View training

CATS CM

CATS CM Foundation examen

Het CATS CM Foundation examen kun je afleggen na de training Contractmanagement CATS CM Foundation of de e-learning. Het examen is gebaseerd op het boek CATS CM editie 2014. Bij succes ontvang je het certificaat CATS CM Foundation.

Bekijk deze training

CATS CM

Contractmanagement CATS CM Practitioner

In dit vervolg op de Foundation training leer je CATS CM® toepassen op je eigen contracten. Je oefent de verschillende activiteiten die je als contractmanager uitvoert bij het managen van contracten, zodat je CATS CM voor al je contracten kunt gaan gebruiken.

Bekijk deze training

CATS CM

Leergang contractmanagement op basis van CATS CM

Vakopleiding voor contractmanagers gebaseerd op de beproefde methode CATS CM voor contractmanagement. Na het succesvol doorlopen van de leergang ontvang je het diploma ‘Leergang contractmanagement op basis van CATS CM©‘.

Bekijk deze training

Other

Leveranciersmanagement

In deze training leer je alles over leveranciersmanagement: het vaststellen, structureren, inrichten, onderhouden en monitoren van de (juiste) leveranciersrelaties. Je leert hoe je dit succesvol kunt doen, zodat je leveranciers een ‘accelerator’ worden voor jouw organisatie.  

Bekijk deze training

Legal

Juridische zaken voor contractmanagers

Deze training juridische zaken geeft je de basiskennis waarmee je contracten en algemene voorwaarden kunt opstellen en beoordelen. Je leert de valkuilen en risico’s herkennen. En je leert de mogelijkheden voor geschillenbeslechting. Inclusief checklists en voorbeeldcontracten.   

Bekijk deze training

Legal

Verdieping juridische zaken voor contractmanagers

In deze training vul je je juridische basiskennis aan, zodat je meer kennis hebt en de vaardigheid bezit om afspraken in contracten zodanig vast te leggen dat je bereikt wat je beoogt. Je kunt onderwerpen uit je eigen praktijk inbrengen en er is veel ruimte voor vragen en voorbeelden.

Bekijk deze training

Legal

Service Level Agreements in juridisch perspectief voor contractmanagers

In deze SLA training verkrijg je juridische kennis waarmee je Service Level Agreements kunt opstellen, beoordelen, managen en de complicaties en risico’s kunt herkennen. De belangrijkste onderwerpen in een SLA worden behandeld. Met checklist en voorbeeld SLA’s.

Bekijk deze training

Legal

Cloud computing contracten in juridisch perspectief voor contractmanagers

In deze training leer je contracten voor Cloud computing en andere internetdiensten (o.a. SaaS, IaaS, PaaS, hosting, ontwikkeling webapplicaties) op te stellen, te beoordelen en als contractmanager te managen vanuit juridisch perspectief.

Bekijk deze training

Legal

Privacy en implementatie AVG (GDPR) voor contractmanagers

Kom er snel achter wat je als contractmanager nú moet weten over de aanstormende Europese privacy wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming: AVG (GDPR)). We stomen je in een hoog tempo klaar voor 25 mei 2018.

Bekijk deze training

Other

Financiele zaken voor contractmanagers

In deze training leer je hoe je financieel grip kunt houden op je contracten en goed kunt samenwerken met je financiële afdeling. Je krijgt inzicht in de samenhang van de verschillende financiële zaken in een organisatie en leert een financieel dashboard maken.

Bekijk deze training

Other

Proceseigenaarschap voor contractmanagement

Goed belegd en uitgevoerd proceseigenaarschap is bepalend voor het succes van het contractmanagementproces binnen een organisatie. De proceseigenaar bepaalt hoe dit proces verloopt en zal het ook monitoren en bijsturen. In deze training leer je hoe je dat kunt doen.

Bekijk deze training

Other

Contractmanagement implementatie

In de training contractmanagement implementatie leer je hoe je het contractmanagementproces binnen je organisatie kunt implementeren. Waar moet je aan denken als je  concreet aan de slag gaat? Wat werkt wel en wat werkt niet bij de implementatie van contractmanagement?

Bekijk deze training

Other

Workshop contractmanagement voor contracteigenaren en lijnmanagers

Workshop om in korte tijd geïnformeerd te worden over de voordelen van proactief contractmanagement, hoe dit volgens CATS CM gedaan wordt en  wat je rol als contracteigenaar daarin is. Ook voor lijnmanagers die snel een overzicht willen hebben van het vakgebied.  

Bekijk deze training

Other

Aanbesteden voor contractmanagers

Na de training aanbesteden kun je als volwaardig teamlid deelnemen in (Europese) aanbestedingen. Je bent bekend met de terminologie, het proces en de kaders. En je kunt de aanbestedingsrechtelijke risico’s in het contractmanagementproces beter beheersen.

Bekijk deze training

Bel mij terug

Vorm

Vorm

Rol

Incompany

Al onze trainingen zijn ook incompany mogelijk. We nemen graag contact met je op over de mogelijkheden

Bel mij terug

Bel mij terug